Ugrás a tartalomra

A Pódium már három divatüzletében várja, a prémium minőségű magyar és olasz ruhamárkák kedvelőit

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 21. csütörtök 12:58
A Pódium Divat három magyar márkával tört be a divat piacára 2011-ben, s mára több olasz világmárka egyedüli miskolci forgalmazója is lett. (Támogatott tartalom.)

A cég filozófiájának megfelelően, miszerint a miskolci nők is megérdemlik azt, hogy jól öltözöttek legyenek, és helyben tudjanak tetőtől talpig felöltözni a legkülönfélébb alkalmakra, már három üzletben várják a hölgyeket a megyeszékhely főutcáján – mondta Fejesné Tóth Judit, a Pódium Divatüzletek tulajdonosa és ügyvezetője.  

A Szinvaparkkal szemközt, a Széchenyi utca 92. szám alatt futó Rouge márkaboltban a legnevesebb magyar gyártó, a Rouge-Avenue legpazarabb ruhái közül válogathatnak azok, akik a hétköznapokban is elegánsan szeretnének öltözködni. A másik, a Széchenyi utca 27. szám alatti Pódium Fashion Divatáru üzletben az Envy és a Mystic Day magyar márka mellett a spanyol Desigual és az exkluzív olasz Rinascimento márka viseletei nyújtanak lehetőséget az igényes megjelenésre. Az Envy kifejezetten karcsú nőknek készít nemegyszer provokatív ruhákat, a Mystic Day bátor szabásvonalakkal trendi módon hordható darabokat tervez. A spanyol Desigual világmárka azoknak a hölgyeknek való, akik merik vállalni egyéniségüket, és szeretnének egy kicsit kilógni a sorból. A Rinascimento az olasz divat vezető márkája. Finoman elegáns alkalmi és letisztult üzleti öltözékekkel hódítanak. 
 

Óriási elismerésként a Pódium idén megkapta a Liu Jo prémium márka, valamint a Swarovski ékszerek forgalmazási jogát is, és a válsággal dacolva, amikor mindenki bezár, egy új cipőboltot is nyitott a Széchenyi u. 34. szám alatt, Pódium Shoes néven. Az üzletekben a nívós és trendi ruhákhoz illő, számtalan kiegészítő– cipő, táska, sál, ékszer, fehérnemű – is kapható.

Pódium Divat - Kattintásra képgaléria nyílik

Társadalmi felelősségvállalás

A Pódium Divatüzlet társadalmi szerepvállalásának jegyében segítséget nyújt másoknak, és szívügyének tekinti a jótékonykodást, ezért rendszeresen támogatja a miskolci Erzsébet Hospice Alapítvány munkáját. A visszatérő és folytonos segítségnyújtás mellett a cég alkalmi jótékonysági akciókban is részt vesz. 2020-ban például a Mellrákinfó Egyesület és az Egy Jó Dolog Egyesület szervezésében a Pódium Divatüzlet szponzorálta a mellrákkal érintett hölgyeknek a városháza dísztermében megrendezett divatbemutatóját, melynek végén a hölgyek egy-egy csodálatos ajándék ruhával térhettek haza. Az esten jótékony árverést is szervezetek az Egy Jó Dolog Egyesület javára. Legutóbb pedig az I. Miskolci Fashion Show idén megtartott rendezvényén az üzletház ruháiban vonultatták fel a város köztiszteletben álló nőit és asszonyait. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!