Ugrás a tartalomra

Szombaton is a gyerekeket ünnepelte a város

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 28. vasárnap 08:33
Idén sem múlik el a május úgy, hogy Miskolc ne ünnepelné meg a legkisebb polgárait.

A kavalkád már pénteken kezdetét vette, szombaton fokozódik a programok sűrűsége, vasárnap pedig tényleg a gyerekekés lesz a főszerep!

A Martinkertvárosban délelőtt indult a móka 10 órakor az Iskola téren.
Pónicikli-lovaglással, arcfestéssel, hajfonással és csillámtetoválással, valamint bűvészműsorral kedveskedtek a gyereknek a városrészben, ahol egész napos programként lehetett használni az ugráló várat, vagy részt venni a Martin-Kertvárosi Nyugdíjas klub kézműves foglalkozásán.

A résztvevőket Cseléné Figula Edina önkormányzati képviselő köszöntötte.

Juhász Ákos képgalériája

Diósgyőrben is a gyerekekről szólt a szombat, a János Pál pápa téren színpadi programok várták a családokat.
A Csodamalom Bábszínház Mindent járó malmocska előadása után a Miskolci Mazsorett Együttes, a Foot Fighterz Breaking Sportegyesület, a Miskolc Steelleaders és a Diósgyőri Jazz Tánc Klub lépett fel, majd a 4-Dance Club mutatta be Mesélő musicalek című interaktív zenés-táncos műsorát. A napot a ZENITA „Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány” zenei válogatása zárta.

A Fügedi Márta Népművészeti Egyesület kézműves foglalkoztatót tartott, de itt is volt ugráló vár, arcfestés és lufi hajtogatás.
A móka azonban nem ér véget szombaton. Vasárnap egész napos gyermeknapi rendezvénnyel várják a miskolci lurkókat és családjaikat a Népkertben.

További hírek

Olvasnivaló