Ugrás a tartalomra

Szombaton megint közelebb kerülhetünk a gazdára váró állatokhoz

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 23. kedd 16:51
A Miskolci Állategészségügyi Telep 152. alkalommal tartja meg nyílt napját november 27-én, szombaton 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda utca 16. szám alatt.
Fotó: Mocsári László

A Városgazda üzemeltetésében lévő telep dolgozói jelenleg 47 kutyáról és 9 macskáról gondoskodnak. A nyílt nap tökéletes alkalom arra, hogy az érdeklődők megismerjék az állatokat, és egy simogatás vagy séta segítségével közelebb kerüljenek a bent élő négylábúakhoz. Ha valaki úgy érzi, hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állaton, és felelősségteljes gazdija tudna lenni, a nyílt napokon örökbefogadásra is van lehetőség.

A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A Telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a városgazda honlapján, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!