Ugrás a tartalomra

Újra "jégkoridisco" Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 13. csütörtök 12:48
Decemberben nagy sikerű "jégkoridisconak" adott otthont a 2. számú jégkorcsolya pálya. Annyian érdeklődtek akkor a rendezvény iránt, hogy a Miskolci Városi Szabadidőközpont vezetősége úgy döntött: rendszeresíti a programot, amely legközelebb január 16-án, vasárnap várja a vendégeket.

A Miskolc Városi Diákönkormányzat (MIDÖK) december 19-én több mint 550 diák részvételével rendezett "jégkoridiscot" DJ-vel, különleges hang- és fényeffektusokkal, illetve játékos feladatokkal.

Képgalériánk a MIDÖK decemberi "jégkoridiscojáról"; Fotók: Juhász Ákos

A nagy érdeklődés megihlette a Miskolci Városi Szabadidőközpont vezetőségét, akik rendszeresen szerveznének "jégkoridiscokat". Így a fiatalok találkozhatnak, szórakozhatnak és persze jégkorcsolyázhatnak.

Az első alkalomra most vasárnap, január 16-án kerül sor. A jégpálya 18 és 21 óra között várja a látogatókat. A fiatalok diákigazolvány felmutatásával kedvezményesen vásárolhatnak belépőt a rendezvényre, amelyen DJ Bordee lesz a lemezlovász a házban.

A Miskolci Városi Szabadidőközpont 2-3 hetente tervezi megszervezni a "jégkoridisco" 2.0-át, amikor vasárnap esténként szabad lesz erre a célra a 2. számú jégpálya. A mindenkori időpontokról bővebb információt a http://www.miskolcivsz.hu/ honlapon találhatnak az érdeklődők.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!