Ugrás a tartalomra

Zekic: most kisebbfajta csodára van szükségünk

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 19:16
Az OTP Bank Liga 29. fordulójában Budafokon játszik a DVTK. A találkozó előtt Zoran Zekić vezetőedzővel olvasható beszélgetés a klubhonlapon, ebből szemezgettünk.

Öt mérkőzés maradt hátra a bajnokságból, 6 pont a DVTK hátránya a ZTE mögött. – Most már kisebbfajta csodára van szükségünk a bennmaradás kiharcolásához, de nem elég várni a csodát, tenni is kell érte; bátran és okosan kell játszani – nyilatkozta a dvtk.eu-nak Zoran Zekic vezetőedző.

A szakember azt is elárulta, hogy minden gondolatát a DVTK köti le. – Már álmomban is focistákat látok, és arra ébredek hajnalban, hogy ez vagy az a taktikai megoldás vajon hogyan működne a valóságban. Bízom benne, hogy ezúttal sikerült „megálmodni" azt a taktikát, ami sikerre vezet a Budafok ellen.

Goran Milovic és Stefan Drazic összegyűjtötte az ötödik sárga lapját, míg Diego Zivulic egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott büntetésül a Paks elleni piros lapja miatt. A régóta hiányzó Branislav Danilovic és Orosz Donát mellett Hegedűs János bokasérülése súlyosabb a vártnál, miként kisebb sérülése miatt maradt ki Hysen Memolla is.

– Én hiszek azokban a játékosokban, akik átveszik az eltiltottak helyét, mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. De ezen kívül is több változás lehet a kezdőcsapatban, mert mindent megpróbálunk a siker érdekében.

És hogy mire számít a Budafok ellen? – Ezúttal is kompakt védekezést várok az egész csapattól, támadásban pedig sokkal többet kell veszélyeztetni az ellenfél kapuját, mint eddig. És a legfontosabb: gólt, gólokat kell lőni.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!