Ugrás a tartalomra

Miskolc érted fejlődik - öko gasztroestet tartottak az Erzsébet téren

Létrehozva
Látványkonyha és termékkóstolók várták az érdeklődőket szombaton az Erzsébet téren.
Preview Image
Mocsári László képgalériája

A Zöld város kialakítása Miskolc Belváros-történelmi Avas akcióterületen" című TOP-projekt keretében tartották meg az ingyenesen látogatható rendezvényt.

Az érdeklődők bepillantást nyerhettek például a paleokonyha rejtelmeibe, és tartottak ökogrill-bemutatót és kóstolót is, ahol teljes mértékben lebomló anyagokból készült grillszettet is megismerhettek a látogatók.

A termékbemutatón és -kóstolón különféle háziszörpök, borok és sörök kerültek terítékre, megismerkedhettünk az elkészítésük módozataival, valamint aszalási technikákkal.

Avasi borászok segítségével pedig a szakma legfontosabb tudnivalóiba is bepillantást nyerhettek a látogatók, akik a muncholással is megismerkedhettek.

Ez is érdekelhet

Mutatjuk, hol és mikor tudunk vért adni a jövő hét folyamán
EgészségBorsod-Abaúj-Zemplén
A vérellátás és véradás kiemelt jelentőséggel bír az év valamennyi időszakában.
Újabb adomány érkezett a kórházhoz
EgészségMiskolcBorsod-Abaúj-Zemplén
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház ismét komoly felajánlásban részesült.
Mutatjuk, hol és mikor tudunk vért adni a jövő hét folyamán
Egészség
A vérellátás és véradás kiemelt jelentőséggel bír az év valamennyi időszakában.
Csalánfélék, lórom, útifű – fokozatosan nő a pollenkoncentráció
EgészségBelföld
Fokozatosan emelkedik a pázsitfűfélék és a kora nyári gyomok pollenkoncentrációja.