Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Utoljára módosítva
2019. augusztus 19. hétfő 09:05
Már a hatodik Családi napot tartották Bükkszentlászlón szombaton. Újdonságok mindig vannak: idén birtokba vehették a rendezvény legkisebb résztvevői a pár hete elkészült játszóteret, amire a terület lakói már régóta vágytak.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 19. hétfő 09:06
Titokzatos éjszakát tartottak ízekkel, lakomákkal, kísértésekkel szombaton a Diósgyőri várban. A vár népe, közöttük lovagok mutatták be, hogyan szórakoztak a középkorban.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 18. vasárnap 09:06
Idén először szállnak versenybe egész estés dokumentumfilmek a CineDocs nevű új szekcióban a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál dokumentumfilmes versenyprogramjában; az idei mustrát szeptember 13. és 21. között rendezik meg.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 19. hétfő 08:20
Második alkalommal, immár kétnapos piknikre várta az érdeklődőket a Miskolctapolcai Barlangfürdőbe a zip’s brewhouse. A program szombaton és vasárnap egész nap várta a látogatókat fürdőjegy nélkül is a Barlangfürdőbe.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 17. szombat 17:19
A divatipar nagy hangsúlyt helyezett mindig is az újdonságokra. Ez a tendencia viszont úgy tűnik, hogy kezd megtörni, mert a vásárlók már a minőségre helyezik a hangsúlyt. Ezek azok a táskaformák, amik sohasem fognak kimenni a divatból és érdemes befektetni rájuk.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 15. csütörtök 14:22
Az ünnepi hosszú hétvége már augusztus 16-án elkezdődik a Selyemréti Strandfürdőben. A minőségi ételek és italok kedvelőit a Miskolctapolca Barlangfürdő várja augusztus 17-én és 18-án a II. gourmet zipnikkel. A Miskolctapolcai Strandfürdőben pedig Retro Nyárzáró lesz augusztus 19-én, a hétfői pihenőnapon.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 15. csütörtök 13:25
Az Északerdő Zrt. augusztus 24-én szombaton nyárzáró vonatozást rendez Mahócára, vagyis olyan helyre, ahova egyébként a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatai nem járnak. A vendégeknek egy különleges programmal készülnek Mahócán a szervezők, de emellett számos egyéni kikapcsolódási lehetőséget is ajánlanak Andókút és Mahóca környékén.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 15. csütörtök 10:51
A Miskolci Állatkert és Kultúrpark 1983. augusztus 20-án nyitotta meg kapuit a Bükki Nemzeti Park szomszédságában. A 36. születésnapját ünneplő állatkert idén is izgalmas, látványos programokkal várja látogatóit augusztus 20-án, kedden.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 15. csütörtök 10:52
Az augusztus 31-ei VIII. Nomád Baradla Underground Trail elnevezésű aggteleki terepfutó verseny három hosszabb és egy gyermek pályát kínál a sportág kedvelői számára. A barlangi szakaszt is tartalmazó erőpróbára az előnevezés augusztus 15-ig tart, de, aki lemarad, a helyszínen is jelentkezhet az általa választott távra.
Utoljára módosítva
2019. augusztus 15. csütörtök 15:43
Második alkalommal, immár kétnapos piknikre várja az érdeklődőket a Barlangfürdőbe a Zip’s Brewhouse. A miskolci sörfőzde és étterem azonban idén már nemcsak saját gasztronómiával települ ki. A gourmet zipnikre elhívta barátait is, így érkezik a debreceni IKON, az Első Mádi Borház, az encsi Anyukám mondta, de környezettudatosságban is látványos programokra számíthatnak szombaton és vasárnap a miskolciak.

Programok