Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 20. szerda 09:33
Az őszi karbantartás miatt október 25. és november 1. között zárva lesz a Selyemréti strandfürdő.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. október 21. csütörtök 10:26
Új ingatlannal és játszótérrel bővült Tetemvár közösségi háza – számolt be Kiss Dávid, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét programjának vezetője és Szopkó Tibor alpolgármester a kedd délutáni ünnepi átadón. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 17. vasárnap 14:25
„Együtt az idősekért”Miskolci Termelői Nap októberben is Hagyományosan október közepén rendezik meg a Miskolci Termelői Napot az Erzsébet téren, ahol ebben a hónapban az időseké a főszerep.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. október 16. szombat 20:49
Az élményfürdő egész napos programmal indította el őszi szezonját.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 16. szombat 20:42
A Sztárban sztár leszek zsűrije elhalt tőle, a közönség a szerénységét szereti Csiszár Istvánnak. Ugyanígy volt ez egy másik miskolci énekessel, Veréb Tomival is. Nem hiába: Miskolc elementáris erővel ható, mégis csendes, szimpatikus sztárokat szül az utóbbi évtizedekben.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 15:05
Szombaton két helyszínen is várják a szervezők a közönséget: délután az Aradi sétányon, este és éjszaka pedig az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben. A hangulatot több fellépő is fokozza majd: Kállay Saunders András, Voksán Virág, Veréb Tomi és Szécsi Viki.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 15:49
Ibiza és budapesti bulik sora után érkezik Miskolcra, az Avasi Kilátóba pénteken a hazai klubélet egyik ikonikus alakja, Peter Makto, aki az NWCC-vel játszik majd együtt. Az improvizatív, nehezen kategorizálható DJ dinamikus szettjeit döntően a deep house műfajából építi fel. A miskolci közönségről azt mondja: itt szeretik az emberek, ha keményebb a zenei önkifejezés, a nyers erő. Interjú.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 11:06
A Városgazda üzemeltetésében lévő Miskolci Állategészségügyi Telep 149. alkalommal tartja meg nyílt napját október 16-án szombaton, 10 és 14 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. október 12. kedd 13:35
További, jelentős beruházásokat emleget a Tündérkert megálmodója és létrehozója a közösségi oldalon kedden megjelent írásában. A nem hivatalos álláspontból nem derül ki, mikor nyithat újra a rendkívüli népszerűségnek örvendő miskolci park, de korábban a tulajdonos és a városháza is egyetértett abban, hogy a Tündérkert – mint a város egyik legszebb és legszerethetőbb attrakciója – továbbra is Diósgyőr vára mellett működjön.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 12. kedd 16:15
Nem tapos a fékbe, pénteken máris jön a Miskolc Televízió autós magazinjának, a „Suhanj Velem!”-nek az új része.

Programok

-
Miskolc és környéke