Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 10:16
Szentmisével és az életéről szóló előadással emlékeznek vasárnap Nagy Lajos király legifjabb leányára, Szent Hedvigre, aki apja halála után a lengyel trónt örökölte. Már életében szentként tisztelték, mivel sokat tett a litvánok keresztény hitre térítéséért. A magyar királylány és a lengyel királynő mindkét nép szívébe belopta magát, hiszen rövid élete alatt a megértő szeretet lángját vitte magával lengyel földre, ami idővel hatalmas tűzzé lobbant.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 15:39
A hódfarkú mókus, azaz a hókus nyerte el a Mirehu tetszését, így Esenczki Mira rajzából ölt majd szó szerint is testet az újrahasználati központ kabalafigurája.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 10:19
Még kockázatos lenne a teljes vendégforgalom.
Forrás
Miskolc TV/ minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 14. kedd 10:12
Speciális szükségletű diákok táboroznak a Szimbiózis Alapítvány Baráthegyi Majorságában. Idén a koronavírus okozta bezártság miatt öt alkalommal is, egy-egy hétre várják a gyerekeket, akiknek számos programmal készülnek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 11:54
Hagyományaikhoz híven a Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata idén is megrendezte az „Esélynövelő” nyári tábort.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 11:01
Ötödik születésnapját ünnepli a Miskolci Termelői Nap, mely július 19-én ünnepi hangulatban várja az érdeklődőket. A helyi termelők közkedvelt finomságai mellett a Classic Brass Quintet koncertje, a bábszínház és a gyermekprogramok miatt is érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet térre.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 11. szombat 17:15
Aki csak tehette, megpróbálta vízközelben átvészelni a rekkenő hőséget. Sokan választották a miskolci fürdőzőhelyeket a felfrissüléshez, pihenéshez szombaton.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 11. szombat 09:41
Határon túli ételek és gluténmentes finomságok is várták a GasztroPLACC Extra sorozat nyitóestéjén a vendégeket.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 10. péntek 09:23
Az önkormányzat az év elején kezdte meg a Miskolci Állatkert fejlesztését pályázati forrásból. A beruházás részeként új fogadóközpont épül, valamint egy 200 négyzetméteres Afrika ház, ahol a legnépszerűbb fajok kapnak majd helyet, köztük oroszlán és sivatagi hiúz is.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 07. kedd 10:32
Kajla, a kíváncsi vizslakölyök nyomába eredhetnek a gyerekek a Diósgyőri várban is, ahol begyűjthetik útlevelükbe a pecsétet és még kedvezmény is vár rájuk.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!