Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 12. csütörtök 13:27
Már idén is megvásárolható a 2020-as parkolóbérlet a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. parkolási ügyfélszolgálatán, a Széchenyi utca 20. szám alatt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 11. szerda 11:11
Szombaton pénteki menetrend lesz az MVK-nál, élőzene az Adventi Villamoson, változik a villamosközlekedés a régiségvásár idején, DVTK – FTC: utazás szurkolói jeggyel, bérlettel – hasznos információkról adott hírt portálunknak az MVK Zrt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 12. csütörtök 11:30
Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, hétfőn délután beszakadt az aszfalt a Dózsa György és Fazekas utcák kereszteződésében. A MiVíz Kft. szakemberei rövid időn belül megtették az azonnali intézkedéseket: korlátot raktak ki, kiépítették az elterelést. A havária helyszíne a tűzoltóság épülete előtti sarkon, a Dózsa György utcáról érkező autós (jobb oldali) sávot érinti. Szerdán megkezdték a hiba elhárítását, ami előre láthatólag két napot vesz igénybe.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 15:48
Az idén mézeskalács házikóvá varázsolt miskolci adventi villamos több rendhagyó programmal kedveskedik az utasoknak.
Forrás
Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 16:24
Két ideiglenes buszmegállót tett az MVK a Miskolctapolcai út és a Fagyöngy utca kereszteződésébe. A Miskolctapolcai Strandfürdő második ütemének építése miatt volt erre szükség. Az Aradi sétány lezárása miatt a gyalogosoknak több száz métert kell kerülniük. Az ideiglenes megállóval az itt élők szerint megoldódott a probléma és elviselhetőbb lesz az a néhány hónap, amíg tart az Aradi sétány lezárása.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 15:40
Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum programjának december 6-ai ülésén egy olyan munkacsoport létrehozásáról született döntés, melynek célja a munkaerőhiány csökkentése és a munkaerő-elvándorlás megállítása.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 14:36
Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Központi Ügyfélszolgálata (Városház tér 8.) az év végén az alábbiak szerint tart ügyfélfogadást:
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 17:24
Mától teljes pompájában áll Miskolc különleges karácsonyfája, az adományfa. Az ünnepi időszakban a Városház tér dísze, majd vízkereszt után tűzifaként szolgálja a rászorulók segítését.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 11:42
Aki ma lemaradt a Mikulással való találkozásról, az pótolhatja még vasárnap. A Tiszai pályaudvarról a hét utolsó napján délelőtt 8:25-kor és 11:55-kor induló Adventi Villamos utasa ugyanis a Mikulás is lesz.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 09:10
A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsának elnöke, Kamarás Miklós László csütörtökre hívta össze a cég Felügyelőbizottságának alakulóülését, ahol megválasztották a Felügyelőbizottság elnökét, dr. Simon Gábort.
Az alakulóülésen a Bizottság áttekintette a cégcsoport gazdálkodását, működését, meghatározva saját működési szabályzatát is. Ennek értelmében a Felügyelőbizottság - a Miskolc Holding Zrt. alapszabályában foglalt vezető tisztségviselőkre vonatkozó munkáltatói jogkörénél fogva - megválasztotta a cég vezérigazgatóját, aki Dukai Zoltán lett.

Programok

-
Miskolc városában