Ugrás a tartalomra

Egy fess pesti este a MÜHÁ-ban

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 03. kedd 13:49
Egy bársonyos hang, népszerű slágerek és pimasz történetek a legnagyobb színészekről – Egy fess pesti este januárban a Művészetek Házában.

Színház, koncert, könny, sóhaj, fantasztikus dalok és felhőtlen szórakozás. Képzeletbeli utazás a magyar filmtörténet legismertebb slágerein keresztül. A 20-as, 60-as évek legnépszerűbb dalai gypsy swing stílusban. Anekdoták, amelyeket eddig csak a szakma ismert a színész büféből. A népszerű színész, Kamarás Iván ezúttal egy önálló esttel örvendezteti meg a közönséget. Január 8-án, este hét órától Egy fess pesti este a MÜHA színpadán.

A Meseautó, a Jamaikai trombitás és A Nagy Duettben énekelt Villa Negra is elhangzik ezen az estén az Egy Fess Band kíséretében. Kamarás Iván megmutatja azt az arcát, amit csak kollégái, barátai és családja ismernek. Iván nem fél tabukat döntögetni, a kor nagyjairól diszkrét, szakmában szájról szájra járó, olykor személyes történeteket megosztani, korabeli őszinte „hangokat” megszólaltatni egekig magasztalt filmekről, dalszövegekről.

„Óriási élmény, hogy teljes családok jönnek a koncertekre, mert a nagyszülők nosztalgiáznak, a szülők és az unokák pedig hatalmasat buliznak a mai szemmel is zseniális dalokra.” – mondta a színész. A néző tulajdonképpen bepillanthat a piedesztálra emelt múlt kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával.

Színház kedvelőknek, Budapest Bár és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többieknek kiemelten ajánlott. Felhőtlen szórakozás az egész család számára.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!