Ugrás a tartalomra

Éjszakai vágányzár Diósgyőrben

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 13. vasárnap 10:48
Szeptember 14-én, hétfő estétől szeptember 19-én, szombat hajnalig karbantartás miatt éjszakánként vágányzár lesz Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között.

Az MVK Zrt. közleményében azt írja: valamennyi hétköznap este az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 19:12-kor, Felső-Majláthról 19:53-kor indul, ezt követően pedig villamospótló autóbuszok közlekednek. Minden hajnalban az első, teljes pályaszakaszon közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 3:35-kor, Felső-Majláthról pedig 4:15-kor indul.

A pótlóbusz Felső-Majláth és Diósgyőr városközpont között csak Alsó-Majláthon az 1-es autóbusz megállóhelyén áll meg, a Bölcs utcai villamosmegállót nem érinti. A vágányzár szombat hajnalig tart, az első teljes villamospályán közlekedő szerelvény Felső-Majláthról 04:15-kor indul.              
 

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

·         Diósgyőr városközpont 1-es autóbusz megállóhely,

·         Alsó-Majláth, 1-es autóbusz megállóhely,

·         Felső-Majláthon az 54-es járat leszállóhelyre érkezik és onnan is indul.

Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között  - a vágányzár ideje alatt-, villamosbérlettel vagy a villamoson érvényesített menetjeggyel igénybe vehetőek az 1-es, 1B-s, 53-as és 54-es autóbuszjáratok.

További hírek

Olvasnivaló