Ugrás a tartalomra

Elhalasztották a Kassa-Miskolc Ultramaratont is

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 26. csütörtök 18:47
A népszerű sportrendezvényt új időpontban rendezik meg.

A szervezők közleményükben úgy fogalmaznak, tekintettel a magyar kormány által március 11-én elrendelt koronavírus-járvány  miatti veszélyhelyzetre, valamint a szlovákiai korlátozásokra, a III. Kassa-Miskolc Ultramarathon Szervezőbizottsága ezt követően nem tehetett mást, mit, hogy elhalasztották a versenyt.

Az alábbi intézkedéseket hozták:

A kassai rendező partnerekkel közösen – a sportolók, rendezők és érdeklődők egészségnek megóvása érdekében - úgy döntöttek, hogy a április 18-ra, kiírt nemzetközi eseményt elhalasztják. Az új, várhatóan őszi időpontról hamarosan tájékoztatják az érintetteket.

A versenykiírás versenyszabályzati részében - a vis maior helyzetre való hivatkozással - a nevezési díjat nem fizetik vissza, de az elküldött, befizetett eddigi nevezések természetesen érvényesek az új időpontra.

Amennyiben az új időpont valamilyen oknál fogva nem felelne meg, akkor a nevezési díjat - e-mail-en (mate.brogli@maratonclubmiskolc.hu)  megküldött kérésre - teljes mértékben (100 %-ban) átvezetik  további versenyeikre.

További fejleményekről és a várható versenyekről folyamatos tájékoztatást adnak a Marathon Club Miskolc honlapján (www.maratonclubmiskolc.hu) és a facebook-on is.

További hírek

Olvasnivaló