Ugrás a tartalomra

Óriási tömegrendezvény Miskolc belvárosában – ritkán látni ennyi mikulássapkást egy helyen!

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 05. csütörtök 17:11
Kilencedik alkalommal szervezték meg a Rotary Mikulásfutást. Voltak olyan középiskolások, akik rövidnadrágban és rövid ujjú pólóban teljesítették a két kilométeres távot. A rendezvény minden évben a fiatalok sportolását támogatja.

Mikulás sapka és futócipő – a két legfontosabb felszerelés. Idén mintegy 2500 miskolci középiskolás állt rajthoz a belvárosban. Még maga a Mikulás is csatlakozott a fiatalokhoz. Bár körülbelül mínusz négy fok volt, valakit egyáltalán nem zavart a hideg: néhány fiatal egy fogadás miatt futott rövidnadrágban és rövid ujjú pólóban. Dexter Áron minden évben eljön a programra, élvezi, hogy együtt futhat barátaival. – Szerintem megéri eljönni, mert legalább kimozdulunk, amit mostanában azért ritkábban tehetünk meg – fogalmazott.

Juhász Ákos képgalériája!

Az ország legsikeresebb jótékonysági tömegsport rendezvényét kilencedik alkalommal rendezték meg. A főszervező, Kovács Attila tudatta: a középiskolások a táv felénél kapnak egy mikulás tallért és ezeket a célba érkezéskor a saját dobozaikba dobják.

– A célba érkezéskor a dobozokat összeszámoljuk, és ahol a legtöbb tallért találjuk a dobozban, az a nyertes – tette hozzá.

Azok az iskolák, ahonnan a legtöbb diák érkezett a Mikulásfutásra, sportutalványokat kaptak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!