Ugrás a tartalomra

Palacsintás varázslat házhoz – Creppy Home

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 20. péntek 20:25
A vírushelyzet fokozódása miatti biztonsági intézkedések sajnos nem kerülték el az éttermeket – köztük a Creppy éttermeit sem -, viszont ha már nem tudjátok átélni az egyedülálló Creppy élményt a Creppy palacsinta éttermeiben, akkor házhoz mennek a Creppy prémium palacsintái.(x)

 

A pandémia alakította szituáció rendkívüli terheket ró mindenkire, alapjaiban változtatja meg folyamatosan a mindennapjainkat. A vendéglátás világát halmozottan hátrányosan érinti a korona vírus agresszív terjedése, gazdaságilag kiemelten veszélyeztetett területté vált az éttermi szegmens.
Ez egyrészről rendkívüli erőfeszítéseket igényel az ezen a területen tevékenykedőktől, az ebben a szakmában éttermeket, cégeket üzemeltetők részéről. A gyors helyzetfelismerés és az ahhoz való alkalmazkodás kulcsfontosságú ezekben a vészterhes időkben. Másrészről egy piac tisztulást fog eredményezni a szituáció, melynek hatása nem mindenkinek lesz üdvözítő.

A Creppy PalacsintaHáz Miskolcon és a Creppy éttermei Debrecenben és Gyulán is azonnal reagálnak a változásokra, a bevezetett szigorításokra, amivel több célt kívánnak megvalósítani. Egy, hogy a Creppy egyedülálló palacsintáit továbbra is élvezhessék vendégeink, a palacsinta rajongók ne legyenek megfosztva a Creppy élménytől, kettő, hogy a Creppy csapat tagjainak, dolgozóinak folyamatos munkája és jövedelme ne legyen veszélyben ebben a kritikus időszakban sem. Mindezek mellett társadalmi szerepvállalásunk sem elenyésző, a vírus elleni küzdelemben részt vevők és a leginkább veszélyeztetettek támogatása erős törekvés a Creppy életében.

A fenti célkitűzéseket a Creppy házhozszállítás teljeskörű bevezetésével, valamint Hívj és Vidd névre hallgató elviteles üzletágunk előtérbe helyezésével érjük el, amire felkészült mind a miskolci, mind a debreceni és gyulai éttermünk is. Akcióink, ajánlataink – mint Creppy Fan Club kedvezmény, a PaLunch palacsintás ebédajánlata, a hónap palacsintája, vagy akár egy Vidám Kedd akció – ebben a formában is teljes körűen elérhető, így oda szállítjuk a Creppy élményt, ahol ebben a vírusterhes időszakban a legkényelmesebben élvezhető az.
Minden meglévő és leendő Creppy palacsinta rajongó barátunk biztos lehet abban, hogy a Creppy PalacsintaHáz Miskolcon és a Creppy debreceni és gyulai étterme is folyamatosan elviszi mindenkinek a Creppy palacsinták különlegességét.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!