Ugrás a tartalomra

Szaniszló Sándor Emléktorna – 2020

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 09:04
Rendhagyó körülmények között rendezték meg az idei Szaniszló Sándor Emléktornát. A napról napra változó járványügyi helyzet különös körültekintésre intette mind a szervezőket, mind a résztvevőket. A kilátogatók és a csapatok is az érvényben lévő legszigorúbb előírások betartása mellett léphettek a Miskolci Egyetemi Körcsarnokba.

Az első mérkőzésen a MEAFC-Miskolc fej-fej melletti küzdelemben kerekedett felül a Salgótarjáni KSE csapatán. A mérkőzés szünetében díjazták a MEAFC utánpótlás kosárlabdázóit, valamint Cserhami Ede, „Ede bácsi” 60. születésnapját ünnepelte a csaknem telt házas körcsarnok. A második mérkőzésen az Aluinvent DVTK négy másodperccel a lefújás előtti kosárral tudta javára fordítani a találkozót az utolsó pillanatban beugró MEAFC U20-as fiúk ellen.

A két mérkőzés közötti megnyitó keretében Veres Pál, Miskolc polgármestere köszöntötte a megjelenteket és tartott rövid megemlékezést Szaniszló Sándorról, majd Rakaczki Zoltán MEAFC elnökkel közösen koszorúzták meg „Sanyi bácsi” emléktábláját.

Szombaton az NBI/A csoportos Jászberény szoros mérkőzésen győzte le a MEAFC-Miskolc NBI/B-s alakulatát, míg az Aluinvent DVTK magabiztosan verte a Vasas Akadémiát.

A torna idén is remekül szolgálta a miskolci csapatok felkészülését, egyben Szaniszló Sándor, a B.-A.-Z. megyei és a miskolci egyetemi sportélet egykori meghatározó alakja emlékének ápolását.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!