Ugrás a tartalomra

Újabb szalont nyit a megyében a német prémium autómárka

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 08. kedd 10:49
Automatizált, modern, igazi 21. századi autószalon nyílik Miskolc határában. A beruházás a tervek szerint jövőre indul és körülbelül negyven új munkahelyet teremt.

Négy éven belül a második Mercedes-szalon épül Szirmabesenyőn, az MBM Autó Kft. ügyvezető igazgatója szerint világszinten is egyedülálló lesz. Az ügyfeleket például értékesítők helyett termékszakértők tájékoztatják az autókról, tudatta Balogh József.

Látványtervek

A látványtervek már ismertek. A modern, német mintára tervezett üvegpalotát a tervek szerint már jövőre elkezdik építeni, ami körülbelül 40 embert foglalkoztat majd. – Ez az épület nemcsak nagyobb és újabb lesz a mostaninál, hanem egy teljesen új rendszer is működik majd benne. Az automatizált ügyfélirányító rendszerben az ügyfél tematikát választhat majd, hogy hová szeretne menni; nem lesznek értékesítőink, a bemutatóteremben csak autók lesznek – ismertette.

Szirmabesenyőn néhány éven belül ez lesz a második szalonja a német autómárkának. A polgármester szerint a cég amellett, hogy munkahelyet teremt a környéken, a várost is sokban támogatja. Huszti Gábor elmondta: adót fizetnek, támogatják a helyi sportéletet, Tao-támogatást nyújtanak, bekapcsolódnak a település rendezvényeibe.

A cég üzleti filozófiájának alapköve, hogy az ügyfél elégedettsége előrevalóbb a profitnál. 2017-ben például Ügyfél-elégedettségi díjat vehettek át a Mercedes hazai importőrétől. A tervek szerint az új szalonban is hasonló szintű lesz a kiszolgálás.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!