Ugrás a tartalomra

Havária

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 11:27
Kitört a fehér-szigeti vulkán hétfőn Új-Zélandon, a rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint a természeti csapásban legalább öt ember meghalt, és csaknem százan eltűntek.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 08. vasárnap 11:30
Hat embert vettek őrizetbe Szlovákiában a hét emberéletet követelő tragikus eperjesi (Presov) gázrobbanással kapcsolatban.

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 12:46
Hétre nőtt a pénteki eperjesi gázrobbanás halálos áldozatainak száma - közölte Ján Goliás, az eperjesi tűzoltók szóvivője szombaton délelőtt.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 01. vasárnap 13:16
Az érintettek gyorssegélyezésével megkezdte az albániai földrengés károsultjainak ellátását az Ökumenikus Segélyszervezet.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 30. szombat 09:18
Advent idején kétszer annyi lakás gyullad ki, mint az év más időszakaiban, pedig kis odafigyeléssel megelőzhetők lennének ezek a tüzek – közölte Mukics Dániel, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. november 27. szerda 17:57
Hóvihar okoz közlekedési káoszt az Egyesült Államokban. Coloradóban hatvan, Wyomingban harminc centiméternyi hó esett rövid idő alatt. A két államban több ezer repülőjáratot töröltek, ami rengeteg utast érint, mert sokan a hálaadás miatt kelnek útra. Forgalmas autópályákat is le kellett zárni. A hétvégén újabb havazás várható – derült ki az M1 Híradójából.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. november 27. szerda 13:45
Tovább növekedett az albániai földrengésben elhunytak száma: elérte a huszonhetet. További negyvenhat túlélőt emeltek ki szerdán a romok közül az ország partvidékén fekvő Durres és Thumana települések környékén.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. november 28. csütörtök 06:37
Erős tenger alatti földrengés rázta meg a görögországi Kréta szigetét, ami még a szárazföld déli részén is érezhető volt. A 6-os erősségű rengés röviddel 9 óra után történt, kiindulópontja 71 kilométerrel a tengerszint alatt volt – írja a Daily Mail.
Forrás
szeretlekmagyarorszag.hu
Utoljára módosítva
2019. november 18. hétfő 12:28
Olaszország több városában hétfőn is zárva tartanak az iskolák, temetők, közparkok a rossz idő miatt.
On
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 20:46
Továbbra is a legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben Velencében, ahol vasárnap ismét teljesen víz alá kerülhetnek a szigetek. A rendkívüli kormánybiztosnak kinevezett polgármester elindította a kárfelmérést.

Programok

-
Miskolc városában