Ugrás a tartalomra

1 perc ME: Uni-Menü a Kocsonyafesztiválon - Együttműködés az iparral - Ismerkedés, ismertetés

Létrehozva
Az utóbbi napok legfontosabb hírei a Miskolci Egyetemről, egy percben.

Uni-Menü. Népszerű választékkal hódította meg a közönséget a Miskolci Egyetem Miskolc téli fesztiválján a belvárosban. Tudományos bemutatók, játékos foglalkozások, társasjáték klub, mini koncertek, karriertanácsadás és a világörökség részeként elismert selmeci hagyományok humort rejtő diákdalai is szerepeltek a kínálatban. Az egyedi uni-menüre „éhesek” voltak a látogatók.

Együttműködés az iparral. A tudatos innováció megalapozása, a felsőoktatás és az ipar közötti együttműködési lehetőségek kiszélesítése volt a téma a TIP KLUB rendezvényén a Miskolci Egyetemen. A közös munkát szorgalmazzák a modellváltó intézmények fenntartói, így a Miskolci Egyetem kuratóriuma is.

Ismerkedés, ismertetés. Hagyományosan köszönti az újonnan érkező nemzetközi hallgatókat a Miskolci Egyetem. A tavaszi félév is orientációval indult, ahol közel 100 új nemzetközi hallgató a felmerülő adminisztratív problémákra kapott választ, majd csapatépítő programokon vehettek részt.

Ez is érdekelhet

Képgaléria
Közös élményekkel startolt a Tanítsunk Magyarországért
OktatásMiskolcBorsod-Abaúj-Zemplén
Élménynappal indult a Tanítsunk Magyarországért idei tanéve: több száz diák és mentor találkozott először a Miskolci Egyetemen csütörtökön.
Rendkívüli szülői értekezletet tartottak a komlóstetői óvodában
OktatásMiskolc
Fontos döntésekről számoltak be a szülőknek hétfőn.
Pont ott party
Felvételi statisztikák: nem Szegedi Dezső a legidősebb friss diák
Oktatás
95 907 hallgató kezdheti meg felsőfokú tanulmányait 2025 őszén. Ez közel ötezerrel több a tavalyinál.
Hetvenkét éves gólya: felvették Szegedi Dezsőt a Debreceni Egyetemre
OktatásMiskolcKultúra
A Jászai Mari-díjas miskolci színművész újra hallgató lesz.