Ugrás a tartalomra

Csapatsport

Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. október 22. péntek 09:47
Az Európa Kupa 2. fordulójában az orosz Nika Syktyvkar együttesét fogadta a DVTK kosárlabda csapata. Bár az orosz gárda végig szívósan küzdött, a DVTK ezen a napon ellentmondást nem tűrő játékkal jelezte, hogy csakis az ő győzelmével érhet véget az új aréna avató mérkőzése. DVTK - Nika Syktyvkar 65-58.
Forrás
Soós Péter
Utoljára módosítva
2021. október 22. péntek 10:21
Az utánpótlás- és a felnőtt csapatok is birtokba vehetik már az új sportkomplexumot, amelynek neve DVTK Aréna lett. A csarnokot csütörtökön avatták fel.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. október 16. szombat 15:25
Vasárnap döntőt vívnak a fővárosban azok a miskolci fiatalok, akik megnyerték néhány héttel ezelőtt a Red Bull Neymar Jr’s Five selejtezőjét Debrecenben. Ha most sem találnak legyőzőre, akkor ők képviselhetik hazánkat a katari világdöntőn – ahol már a brazil sztárfocista, Neymar elleni meccs lesz a tét!
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 13. szerda 13:41
Második alkalommal rendezték meg a DO60 Diáksportfesztivált hétfőn kétszáz gyermek részvételével – ezúttal az Egyetemi Körcsarnokban.
On
Forrás
minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2021. október 07. csütörtök 20:11
A magyar szövetség csütörtöki bejelentése alapján a sorozatra 13 együttes jelentkezett, köztük hosszú évek után ismét vannak amatőr együttesek is.
Forrás
minap.hu/dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. október 05. kedd 20:10
A Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 3. fordulójában Pécsre látogatott a DVTK együttese.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. október 03. vasárnap 20:34
Szombaton lejátszották az október 16-án rajtoló bajnokság előtt az utolsó felkészülési mérkőzéseiket a DVTK röplabdásai.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. október 02. szombat 20:52
A Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának második fordulójában Győrbe látogatott a DVTK csapata. A hétfői vereség után különösen fontos volt az UNI Győr MÉLY-Út elleni győzelem megszerzése, amelyet elsősorban a második negyedben mutatott lehengerlő játékával alapozott meg Földi Attila együttese. A piros-fehérek a második félidőben okosan menedzselték az előnyüket, végül 92-78-ra győzték le a tavalyi bronzérmest.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 19:32
A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában a hazaiak egy szöglet után már a 12. percben előnybe kerültek, és győzelmi esélyeiket növelte, hogy Szatmári Csaba kiállítása után taz főre csökkent a DVTK.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 25. szombat 17:24
A játék minden elemében felülmúlta és végül megérdemelten le is győzte a listavezető és eddig még veretlen MTK Hungáriát a DVTK női labdarúgó csapata szombaton kora délután. Maria Palama kétszer is betalált, és nem sokon múlt a többgólos győzelem sem, de Biljana Bradić tizenegyesét Varga Luca védte bravúrral a 10. percben, míg a második félidő derekán szintén Bradić lövésénél a kapufa volt a budapestiekkel. A vendégek Sipos Lilla révén csak a 89. percben tudtak szépíteni - írja a dvtk.eu.

Programok

-
Miskolc és környéke