Ugrás a tartalomra

Csapatsport

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 17. kedd 10:22
Az előttünk álló hétvégén Miskolc és a Miskolci Egyetem ad otthont a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság nyolc sportágat felvonultató fesztiváljának, a MEFOB Feszt-nek. A május 19-22. között első alkalommal, egy helyszínen megrendezendő bajnoki küzdelmek mellett változatos szabadidősport programokat, bulikat és egy igazán nívós sportkonferenciát is kínálnak a szervezők.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 12. csütörtök 17:04
Május 19-22. között Miskolcon rendezik az idei MEFOB FESZT-et, mely az egyetemi sport legnagyobb fesztiválja. Mindezt úgy, hogy első alkalommal várja a résztvevőket és a közönséget igazi fesztiválhangulat, hiszen a sport mellett esti DJ-s buli, számos kísérő program, szabadidős események és sportkonferencia is színesíti majd a rendezvényt.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. május 10. kedd 11:43
Alexandru Halauca, a Román Jégkorong Szövetség elnöke bejelentette: sürgősen összehívja a szervezet ügyvezető testületét, hogy vizsgálja meg azokat a felvételeket, amelyek szerint a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai a magyar válogatott tagjaival és a magyar szurkolókkal együtt elénekelték a székely himnuszt vasárnap a ljubljanai divízió I/A világbajnokság zárónapján, a két csapat mérkőzését követően.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. május 11. szerda 09:00
Minden idők legerősebb mezőnyével rendezik meg szerdától vasárnapig a 43. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelyen Giro d'Italia-győztes bringás is részt vesz, és a legjobb sprinterek közül többen rajthoz állnak.
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2022. május 10. kedd 10:59
Négy napon keresztül zajlik a verseny a megye útjain, ahol korlátozásokra kell számítani.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. május 07. szombat 17:56
A magyar jégkorong-válogatott a vasárnapi mérkőzésének eredményétől függetlenül feljutott a világelitbe a ljubljanai divízió I/A világbajnokságról.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 02. hétfő 10:41
Nagyszabású sakkversenyt rendeztek a hétvégén Miskolcon.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. május 09. hétfő 13:39
A testvérvárosi kapcsolatot és a sportbarátságokat is erősíti a Kassa-Miskolc Ultramaraton, amit idén május 21-én - miskolci befutóval - rendeznek meg.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 26. kedd 10:42
Zsinórban ötödször is a MEFOB döntő résztvevője a Miskolci Egyetem csapata.
Forrás
dvtk.eu / minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 24. vasárnap 19:23
Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a DVTK hazai pályán játszott a Szentlőrinc ellen, és Horváth Zoltán csúsztatott fejesével gyorsan megszerezte a vezetést. Továbbra is támadásban maradtak a piros-fehérek, de nem sikerült növelni az előnyt. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, de újabb gól már nem esett.