Ugrás a tartalomra

Csapatsport

Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. március 02. kedd 15:47
Nagyjából 1400 rajtot terveznek indítani hétvégén a Kemény Dénes Sportuszodában.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2021. március 01. hétfő 08:29
Budapesten rendezték a Killik László Női K&H Magyar Kupa 2021-es kiírásának nyolcas döntőjét. Az Aluinvent DVTK a Győr és a PEAC együtteseinek legyőzését követően az aranyéremért szállhatott harcba a címvédő Sopron Basket ellen. A mérkőzésen végig hatalmas szívvel küzdöttek a piros-fehérek, de végül fejet kellett hajtaniuk az esélyesebb Sopron előtt, amely 79-56-ra győzött. Mindez azt jelenti, hogy az Aluinvent DVTK öt esztendő elteltével játszhatott újra kupadöntőt, ahol ezúttal az ezüstérmet szerezte meg.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 28. vasárnap 21:42
A Tipos Extraliga 43. fordulójában a HC'05 Banská Bystrica ellen játszott és szerzett két pontot a DVTK Jegesmedvék csapata. A mérkőzés első gólját Walker szerezte, de a vendégek hamar egyenlíteni tudtak. Három perccel később Karol Csányi egy emberhátrányos találattal ismét vezetéshez juttatta csapatát, azonban Ihnacák a második játékrészben egyenlített. Újabb gól már nem született, így következhetett a hosszabbítás, majd a büntetőlövések, amik során Galanisz Nikandrosz találata döntötte el a meccset.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 28. vasárnap 20:12
A Női Röplabda Extraliga negyeddöntőjében harmadszor mérte össze az erejét a DVTK és a Fatum-Nyíregyháza csapata. Ahogy az előző két találkozón, úgy ezen sem történt meglepetés. A bajnoki címre hajtó házigazdák érvényesítették nagyobb tudásukat és 3:0-ra nyerték meg az összecsapást. Az egyik fél három győzelméig tartó párharc ezzel véget ért, szabolcsiak a legjobb négy csapat közé jutottak, míg a piros-fehérek az alsóházi rájátszásban folytathatják a szereplésüket.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. február 28. vasárnap 11:51
Minden esélyünk megvan arra, hogy a bajnokság hátralévő részében is szép eredményeket érjünk el – vélekedik a bajnokaspiráns Újbuda ellen készülő miskolci férfi vízilabdacsapat szakmai igazgatója.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 01. hétfő 12:27
A közös miskolci csapat öt mérkőzést játszik az alapszakaszban.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 26. péntek 19:49
A Killik László Női K&H Magyar Kupa elődöntőjében az Aluinvent DVTK a PEAC együttesével találkozott Budapesten. A nem túl magas színvonalú találkozón a piros-fehérek végig kontrollálták a játékot, és megérdemelten győztek 50-45-re, így öt esztendő elteltével újra bejutottak a kupadöntőbe.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 26. péntek 13:56
A Női Röplabda Extraliga negyeddöntőjében a Fatum-Nyíregyháza együttesét fogadta a DVTK. Toma Sándor csapata mindent megtett, hogy méltó ellenfele legyen a bajnoki cím várományosának, de a szabolcsiak nem ismertek kegyelmet és 3:0 arányban győztek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. február 26. péntek 09:29
A Nyíregyháza 3-0-ra nyert a Diósgyőr otthonában a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének második mérkőzésén, csütörtökön.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. február 27. szombat 17:45
A Miskolci Magister Gimnázium segíti majd a Miskolci Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. és a Miskolci Vasutas Sport Klub (MVSC) fiataljainak tanulmányi felkészülését.