Ugrás a tartalomra

Csapatsport

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 21. hétfő 13:56
Dzsudzsák Balázsnak jelenleg nincs aláírt szerződése a DVSC-vel - közölte a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatótanácsának elnöke a klub hétfői sajtótájékoztatóján.  
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 21. hétfő 12:17
És újabb mérkőzés elhalasztását is kérte a Miskolci Vízilabda Club.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 21. hétfő 10:22
A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás, valamint a DVTK vezetése szeptember 10-én fogadta a DSZK, a szervezett szurkolói csoportok és a Diósgyőri Női Szurkolói Klub képviselőit. Az egyeztetésen döntés született többek között a jegyárak csökkentéséről, a capo állás átépítéséről, az ultra szektor átnevezéséről és a büfé árazásairól is - számolt be a dvtk.eu.
Forrás
minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 15:59
Az eredeti tervek szerint szombaton játszotta volna az új szezon első hazai bajnoki mérkőzését a PANNERGY Miskolci Vízilabda Club. Méghozzá egy izgalmasnak ígérkező találkozóval, az Eger együttese ellen. A koronavírus azonban közbeszólt, és fertőzés gyanúja miatt a házigazda lemondta a mérkőzését.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 09:11
Rendhagyó körülmények között rendezték meg az idei Szaniszló Sándor Emléktornát. A napról napra változó járványügyi helyzet különös körültekintésre intette mind a szervezőket, mind a résztvevőket. A kilátogatók és a csapatok is az érvényben lévő legszigorúbb előírások betartása mellett léphettek a Miskolci Egyetemi Körcsarnokba.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 13. vasárnap 14:09
Az FC Barcelona labdarúgóklubnál az új szezonban is Lionel Messi tölti be a csapatkapitányi tisztet.
Forrás
vlv.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 12. szombat 11:33
Bár hivatalos pozitív teszteredmény nincs, de a gyanús miskolci esetek miatt elhalasztják a szombati Miskolc-Eger bajnoki találkozót - olvasható a Magyar vízilabda-válogatott honlapján.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 11. péntek 10:16
Emléktornát rendez pénteken és szombaton Szaniszló Sándor, a magyar kosárlabda sport, a miskolci és a Miskolci Egyetemi sportélet egykori meghatározó alakja emlékére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 05. szombat 10:08
Az idei Tour de Hongrie elnevezésű kerékpáros verseny mindent eldöntő, utolsó szakasza szeptember 2-án, szerdán Miskolc belvárosából rajtolt. A minden idők legerősebb mezőnyét felvonultató viadal záró etapján a borsodi megyeszékhelyre látogatott a kerékpársport két ikonikus alakja, a hétszeres Grand Tour-győztes spanyol Alberto Contador és a kétszeres Giro d’Italia-győztes, U23-as világbajnok olasz Ivan Basso.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 02. szerda 21:09
Nagy csatában nyert a hazai pályán játszó PVSK a férfi vízilabdabajnokság második fordulójában, szerdán.

Programok