Ugrás a tartalomra

Egyéni sport

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 14:15
Szilágyi Liliána nyerte a magyarok különcsatáját Pekingben, az Úszó Bajnokok Sorozata második állomásán, ahol Hosszú Katinka kedvenc számában is második lett.
Forrás
m4sport.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 15:21
Hosszú Katinkát és Milák Kristófot választották az Év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetségének 62. alkalommal kiírt szavazásán. Az M4 Sport – Az Év sportolója gálán a 2019-es év legjobb csapatának az egyéni sportágakban Babos Tímea és Kristina Mladenovic teniszpárosa, a hagyományos csapatsportágakban a Ferencváros férfi vízilabdacsapata bizonyult.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 09:04
Szombaton rendezték meg a 13. Michal Bozogan Nemzetközi Karate Emlékversenyt Kassán, ahol eddig szinte minden évben részt vettek a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 30. hétfő 20:02
Lionel Messi és Simone Biles zárt az élen a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) hagyományos év végi szavazásán, amelyen Hosszú Katinka a negyedik, Milák Kristóf a nyolcadik, a Győr női kézilabdacsapata pedig az ötödik helyen végzett.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 25. szerda 13:23
Peák Barnabással a soraiban indul a Tour de Hongrie-n a Mitchelton-SCOTT csapata - számolt be szerdán az országúti kerékpáros körverseny honlapja.
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. december 26. csütörtök 09:29
Miskolc közéleti személyiségei, ismert emberei osztják meg velünk, hogyan telik náluk az ünnep.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 17. kedd 18:14
A Miskolc-Avas Judo SE ünnepi díjátadó ünnepséget tartott a Herman Ottó Általános Iskolában.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 13. péntek 12:57
A hagyományok szerint szerdán díjátadó ünnepség keretében ismerte el egész éves teljesítményét Miskolc város a legkiválóbb sportolóknak és edzőiknek. Több mint nyolcvan miskolci sportolót és csaknem negyven edzőt jutalmazott az önkormányzat. Ők azok, akik a Világ- vagy Európa bajnokságokon, illetve Országos bajnokságokon kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A miskolci városvezetés az egész éves kitartó munkájukat ismerte el.    
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 11. szerda 15:00
Itt rendezik meg jövőre az Erőemelő Világbajnokságot. A viadalon 28 ország, 1200 versenyzője, 21 korcsoportban 6 napon át vetélkedik majd a világ legjobbja címért. Megtudtuk, hogy a miskolci versennyel egy időben, csak az amerikai kontinensen rendeznek nagyversenyt, így garantált, hogy a sportág európai klasszisai szinte kivétel nélkül Miskolcon lesznek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 10:05
A megyei közgyűlés dísztermében rendezték meg a napokban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport ás Szabadidő Egyesület díjátadó ünnepségét.

Programok

-
-
Miskolc egyes templomai
-