Ugrás a tartalomra

Egyéni sport

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. január 29. vasárnap 16:15
Novak Djokovic tizedszer nyerte meg a férfi egyes küzdelmeit a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben három szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt, 22. Grand Slam-trófeájával utolérte az örökrangsor élén Rafael Nadalt, és hétfőtől újra világelső lesz.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. január 29. vasárnap 09:23
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert a portugáliai Almadában zajló cselgáncs Grand Prix-n.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 16. hétfő 14:06
A megítélt összeg március végéig biztosítja az intézmény működtetését.

Forrás
minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2022. december 29. csütörtök 12:17
Újabb győzelemmel zárta sportága talán legrangosabb versenyét, a Mr. Olympiát Mészáros László. A DVTK erőemelő klasszisa december közepén Las Vegasban versenyzett, és szenzációs teljesítménnyel mind a saját, mind pedig az abszolút kategóriát is megnyerte. De ennek ellenére nem érezte elég erősnek magát a sportág jelenlegi legjobbja.  
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. december 11. vasárnap 09:04
Telt ház előtt rendezték meg szombaton Miskolcon a Papp László ökölvívó országos bajnokság fináléit, melyek meglepetését az ifjúsági korú Buza Rafael szolgáltatta Fodor Milán legyőzésével a 67 kilogrammos kategóriában.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. december 09. péntek 12:17
A csütörtöki díjátadón több mint hetven egyéni sportoló, ötven edző és tizenkilenc csapat vehetett át oklevelet és emlékplakettet a Művészetek Házában Veres Pál polgármestertől és Ignácz Dávid jegyzőtől.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 06. kedd 11:28
Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Hayashi-ha Shito-ryu International világszervezet nemzetközi szemináriumát Budapesten, valamint versenyét Szigetszentmiklóson, ahol a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái is részt vettek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 13:23
A DVTK-Miskolci Sportiskola versenyzői hétvégén a Hajdúnánáson megrendezett Gyermek- és Diák Korcsoport Meghívásos Birkózóversenyen mérettették meg magukat, ahonnan több kategóriában is érmekkel tértek haza - Szinay Attila szakosztályvezető.
Forrás
index.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 13:04
Miskolc lesz a házigazdája a felnőtt országos ökölvívó-bajnokságnak december 7-e és 10-e között. Ez lesz az év utolsó fontos bokszeseménye hazánkban. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség társrendezője, a Hell Fight Küzdősport Egyesület, az elmúlt években folyamatosan a legjobb tízben végzett a magyar klubok éves versenyében, míg 2021-ben már az előkelő hatodik helyen zárt a rangsorban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 22. kedd 10:03
December 3-án immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg a téli időszak egyik legörömtelibb hangulatú vitorlás versenyét a Miskolc-Mályi Vitorlás Sport Club.