Ugrás a tartalomra

Egyéni sport

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 28. csütörtök 08:54
A Miskolci Sportiskola három fiatal atlétája - Barta Bodza, Enyedi Lili és Herczeg Áron – az U16-os magyar válogatott tagjaként részt vett a múlt szombati, a szlovákiai Nagyszombaton megrendezett, a mieinken kívül horvát, cseh, szlovén és szlovák sportolókat felvonultató viadalon.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 27. szerda 09:58
Múlt szombaton Szerencsen és Zalaszentgróton is tatamira léptek a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 26. kedd 15:22
Az erdők és az élővizek védelmére, valamint a miskolci kerékpárutak használatára hívta fel a figyelmet Bartha György önkormányzati képviselő keddi sajtótájékoztatóján. Tette mindezt a szeptember 26-án esedékes „tiszta erdők napján”. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 18. hétfő 13:59
Hét dobogós helyet szereztek meg a DVTK Miskolci Sportiskola Birkózó Szakosztályának versenyzői a diákolimpián az elmúlt hétvégén.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 18. hétfő 12:21
A Miskolci Sportiskolai fiataljai közül Enyedi Lili és Herczeg Áron bajnoki aranyérmet nyert az elmúlt hétvégén, de ezen kívül is jutott még négy érem a László István, Hunyadi Levente, Szűcs József és Zámbori Athos Zoltán által felkészített versenyzőknek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 14. csütörtök 16:07
Eljutási verseny, biciklis kampány, ingyenes MVK forgalmival az autómentes napon és nyereményjáték – jön az idei Mobilitási hét.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. szeptember 13. szerda 14:39
Belátható időn belül, a tervek szerint akár már a következő egy hónapban újra kinyithatják a Diósgyőri Tanuszodát. Ezt a város polgármestere jelentette be szerdán, azon a sajtótájékoztatón, ahol egy másik jóhírt is közöltek: Miskolc is csatlakozott az Úszó Nemzet Programhoz, több mint ezer gyermek tanulhat meg úszni a borsodi vármegyeszékhelyen.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. szeptember 13. szerda 13:38
A Miskolci Sportiskola kiválósága a 15 éves korcsoportban egyéni világbajnoki címet harcolt ki, míg klubtársaival, Kántor Benedekkel és Kántor Vincével csapatot alkotva ezüstérmet vehettek át az eredményhirdetéskor az öttusázók laser-run világbajnokságán, az angliai Bath városában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 12. kedd 14:52
A XII. Baradla Underground Trail elnevezésű aggteleki terepfutó verseny szombaton kínált megméretési lehetőséget több mint háromszáz sportember számára. A mezőnyben – az ország szinte minden szegletéből érkezett hazai futók mellett - moldáv, német és szlovák sportolók is szerencsét próbáltak.
Forrás
Buzafalvi Győző 
Utoljára módosítva
2023. szeptember 15. péntek 15:34
Érdi Máriát mindenki csak Máriként ismeri. Hágában az olimpiai hajóosztályban első magyar női versenyzőként világbajnoki címet szerzett, és indulási jogot harcolt ki a párizsi ötkarikás játékokra.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!