Ugrás a tartalomra

Csaknem milliós értékben lopott gépeket, de elkapták

police.hu
Utoljára módosítva
2021. november 30. kedd 19:05
A miskolci rendőrök eljárás alá vonták az elkövetőt, lefoglalták az eltulajdonított értékeket és elfogták azt a férfit is, aki megvásárolta a lopott tárgyakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 48 éves helyi férfival szemben.

Forrás: police.hu

A gyanúsított szeptember 13-án éjfél körül Miskolc Felsőhámor városrészében feltört egy út szélén parkoló, zárt utánfutót. A járműben nagy értékű láncfűrészek, fűkasza, azok tartozékai, továbbá alpintechnikai felszerelések voltak, amelyeket a férfi eltulajdonított.

Az elkövető ezek után a gépeket egy 35 éves pásztói ismerősének értékesítette, akinek tudomása volt arról, hogy azok bűncselekményből származnak.

A nyomozók a pásztói férfit is előállították, őt pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök a két gyanúsítottól - egy benzines kanna kivételével - az összes eltulajdonított tárgyat lefoglalták, így a lopási kár csaknem teljes mértékben megtérült.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke
-