Ugrás a tartalomra

Huszonöt percig volt esélye a MEAFC-nak

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 20. hétfő 09:07
Kimondottan rossz előjelekkel várta a miskolci csapat a találkozót, hiszen egy komplett kezdőötös nélkül utazott Salgótarjánba.

Hibátlan hazai hárompontosok érkeztek a zóna védekezés ellen, ám a négy felnőtt korú játékossal kiálló vendégek egyáltalán nem ijedtek meg. Kozák M. vezetésével be-betaláltak, ám a hazaiak öt sikeres távolija komoly előnyt ért (19-11).

Védekezést váltott a MEAFC, így sokkal nehezebben szervezte támadásait a Tarján. A rendkívül kevés pontot hozó második részben mindentől függetlenül vezethetett volna a Miskolc, a hazaiak szinte csak a könnyelmű hibákból tudtak kosarakat szerezni.  A továbbiakban is egy kosár távolságon billegett a Miskolc, ám a vezetést nem tudta átvenni (36-35).

A leginkább fejben elfáradó vendég alapemberekkel szemben sokkal frissebb játékosok váltogatták egymást. Ekkor már kezdett kijönni a különbség.A negyed második felében megtorpant a MEAFC, így az egyre jobban beinduló Tarján meglépett (50-35).

Pár perc után végleg eldőlt a találkozó, így a tényleg roppant fiatal sorával zárta a mérkőzést a MEAFC, a hazaiak pedig gyakorolhattak kicsit, amolyan tét nélküli edzőmérkőzés hangulatban (80-47).

Drahos Gábor (MEAFC-Miskolc): Akaraterőnk volt, de igazi, mindent elsöprő győzelmi hit szerintem nem. Pedig ez a mai ellenfél gyaníthatóan nem így tervezte az első 25 percét. Ha egy ilyen félidei lehetőség sem ad vérszemet, akkor semmi. Sajnálhatjuk, mert menet közben sokkal több volt ebben, de így csak a különbség lett sokkal több a végére.

További hírek

Olvasnivaló

Programok