Ugrás a tartalomra

Ismét élettel telt meg a görömbölyi pincesor

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 30. szombat 17:42
A városi majális előtt egy nappal Tavaszi Pince Piknik címmel tartottak családi nappal egybekötött szórakoztató programokat Görömbölyön.
Tavaszi pince piknik Görömbölyön - Juhász Ákos képgalériája

A szervezők már reggel 9 órától izgalmas gyermekprogramokkal, interaktív show-kkal és tánckarnevállal szórakoztatták a nagyérdeműt. Fellépett többek közt a 4-Dance Club, a Miskolci Örömdalkör, valamint Jancsó Dóra színész és tanítványai is, de nem hiányzott az összejövetelről a főzőverseny és néptáncbemutató sem.

Este a Zenegép együttes is bejelentkezik a pódiumra, amit aztán egy éjfélig tartó utcabállal vezetnek le a helyiek és távolabbról érkezők – nekik a nap folyamán Nagy Zsoltén kívül még hat, az ország legkülönfélébb tájegységeiről érkező borász nedűjét nyílt lehetőségük megízlelni.

Borkuti László, a  város közművelődési és turisztikai tanácsnoka, a körzet önkormányzati képviselője, egyben a rendezvény fővédnöke lapunknak korábban elmondta, a programot 2021-ben ugyanebben az időben hirdették meg először, akkor azonban a járványhelyzet akkor meghiúsította annak megvalósulását. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!