Ugrás a tartalomra

Kis segítség drága vége

police.hu
Utoljára módosítva
2021. január 26. kedd 21:31
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős férfinél Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.
Forrás: police.hu

Az utcán futott össze az idős pedagógus egy ötvenkét éves ismerősével Sátoraljaújhelyen pár napja a kora délutáni órákban. A férfi alkalmi munkát kért a nyolcvanhét éves férfinél, aki mondta, hogy éppen szüksége lenne segítségre, mert a pincéjét szeretné lomtalanítani. Megegyeztek a másnapi munkavégzésben, ami elkészült és amit a sértett kifizetett. A férfi látta, hogy munkaadója honnan vette elő pénzét, majd másnap mondvacsinált okkal visszament és az idős férfi figyelmét elterelve, ellopta spórolt pénzét, ami több mint háromszázezer forint volt. A sértett, amint észlelte pénze hűlt helyét, azonnal bejelentést tett a rendőrségen. Az egyenruhások hamar azonosították és elfogták a tolvajt.

A férfi részletes beismerő vallomást tett a rendőröknek, elmondta továbbá, hogy a lopott pénz egy részét elvesztette. A még meglévő pénzt a rendőrök lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!