Ugrás a tartalomra

Kiszállítás és Mikulás-meglepetés az Avalontól

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2020. november 24. kedd 13:50
November 30. és december 6. között meglepetésekkel készül a miskolctapolcai Avalon Park két vendéglátó egysége (Avalon Ristorante és a Sörkert). A finom és különleges ételek mellé, melyeket most több étteremből is megkaphat a vendég, ezen a héten még Mikulás-meglepetés is jár. (X)

Miskolcon elég nagy területet jelöltek ki, ahová díjmentesen szállítanak. Bajusz Gergely, az Avalon Park gasztronómiai igazgatója elmondta, sok rendelésük volt már az elmúlt napokban. – Előnyösnek tartom, hogy nálunk a pincérek veszik fel a rendeléseket, akik sokkal nagyobb rutinnal rendelkeznek ezen a téren, mint esetleges más telefonos kolléga.

Jelenleg a pincéreknek a telefon az asztal. Tudják, mire kell figyelni: ha valaki három főételt rendel, de csak két köretet, megkérdezik, hogy szándékosan történt-e így vagy esetleg lemaradt valami, ajánlanak megfelelő italt, desszertet, így téve minőségibbé a szolgáltatást. Ugyanakkor az ő kezükben van a házhozszállítás teljes folyamata. A kézbesítéskor azon kollégáktól vehetik át a rendelésüket a vendégek, akik a Ristorantéban helyeznék asztalukra a frissen elkészült fogásokat.

November 30. és december 6. között pedig különleges ajándékkal kedveskedünk megrendelőinknek. Egyedi ötletet találtunk ki, ehhez hasonló megoldást javasolunk a jelenlegi helyzetre sorstársainknak is. Nyáron volt az Avalon és Barátai rendezvényünk, ahol több éttermet láttunk vendégül, hogy együtt főzhessünk az érdeklődőknek. Most ezt szeretnénk felújítani olyan formában, hogy az ő ételeikből válogatva kínálunk különlegességeket a mi éttermünkből rendelőknek.

Ehhez csatlakozott szinte mindenki, akik itt voltak nyáron mint barátunk: a miskolci Leves, a Borsod Burger, az Anyukám mondta, Budapestről Szabi a pék, a Párizsi passage café & brasseire, a Caviar and Bull, a BpBARbq, valamint az elmúlt évek Gourmet Fesztivál győztese, a Bori Mami Gyöngyösről. Emellett pedig kiszállításkor megjelennek majd az Avalon Parkban már megszokott Mikulás-műsor szereplői, így találkozhatnak a gyerekek például Elzával és Anna hercegnővel, a Minyonokkal, Pókemberrel, Grinccsel és természetesen a jó öreg Mikulással is.

Az ünnepet 2015 óta tartjuk meg parkunkban, és sajnos ez éven a kialakult helyzet miatt le kellett mondani a szabadtéri műsort is, pedig csaknem tízezren látogatnak meg minket ilyenkor évről évre a programsorozat több mint egyhetes ideje alatt. Most tehát a szereplők is részt vesznek majd a házhozszállításban, amit esetleg egy közös fotón megörökíthet a megrendelő, aki még egy Mikulás-csomagot is kap – sorolta az ajándékokat Bajusz Gergely.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra éttermünkben fogadhatjuk vendégeinket, addig is állunk szíves rendelkezésükre a 06 46 200 245-ös telefonszámon. A rendelhető menüt és a házhozszállítás részleteit az avalonpark.hu weboldalon találják az érdeklődők. Jó egészséget és jó étvágyat kívánunk mindenkinek. Vigyázzunk egymásra! – fejezte be mondandóját az igazgató.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!