Ugrás a tartalomra

Követendő példa: 25 millió forintot (!) adományozott Gulácsi Zsombinak

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. november 27. péntek 11:20
A lipcsei labdarúgócsapat és a magyar válogatott kapusa 25 millió forinttal segítette az SMA-ban szenvedő, kazincbarcikai kisfiú, Zsombor gyógyulását, és még egy mezt is küldött ajándékba a családnak. „Érzelmileg is óriási segítség”, fogalmazott elérzékenyülve a család.

Gulácsi Péter a magyar válogatott sikeres szerepléséért járó prémiumát minden évben felajánlja annak, akinek segíthet vele. Mint ismert, az Izland ellen megvívott, heroikus győzelemmel kijutott az Európa-bajnokságra a magyar nemzeti tizenegy, így jövőre két mérkőzést is játszhat majd a Puskás Arénában.

Gulácsi Péter óriási felajánlást tett

A német Lipcsében légióskodó magyar kapus gyakorló apukaként át tudta érezni a Kazincbarcikán élő család helyzetét, és a párjával együtt úgy döntöttek, hogy az idén Zsombit segítik ezzel az összeggel.

„Nagyon szépen köszönjük Gulácsi Péternek és feleségének, Gulácsi-Vígh Diánának, és nektek is, hogy egyre közelebb kerülhetünk a célhoz. Együtt sikerülni fog” – nyilatkozott egyre bizakodóbban Burinda József, az édesapa és felesége, Burinda-Szűcs Szabina.

Ahogy arról többször is írtunk (például ITT és ITT és ITT), Zsombor gyógyulásához a világ egyik legdrágább gyógyszerére, a Zolgensmára van szükség, amely 730 millió forintba kerül. Rengetegen támogatják a gyermek felépülését, van, aki havonta utal kisebb-nagyobb összeget, más felajánlásokat tesz. Így szépen gyűlik a pénz a Zsombi felépülésére létrehozott alapítvány számláján. November 27-ére több mint 250 millió forint gyűlt már össze. Ez azonban még mindig csak töredéke a szükséges pénznek, ezért a család várja a további felajánlásokat.

Így segíthetünk:

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
Számlaszám:
11734152-21916838
IBAN:
HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!