Ugrás a tartalomra

Lesz gyermekétkeztetés a nyári szünetben is

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 13. péntek 13:48
Az önkormányzat június 16. és augusztus 15 között, négy helyszínen tervezi kiosztani az arra jogosult gyermekeknek az ingyenes meleg ebédet.

A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére, a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2021/2022. tanévben, a nyári szünidei gyermekétkeztetést – a hatályos jogszabályoknak megfelelően –  június 16. és augusztus 15. között összesen: 43 munkanapon biztosítja az alábbi kiosztási helyszíneken:
 
1.     Belvárosi Konyha (volt központi leánykollégium) 3525 Miskolc, Palóczy u. 1.
2.     Könyves Kálmán Általános Iskola 3534 Miskolc, Könyves K. u. 2.
3.     Petőfi Sándor Fiúkollégium 3527 Miskolc, Bajcsy-Zs. u. 33.
4.     Széchenyi István Általános Iskola 3524 Miskolc, Hajós A. u. 5.
 
Az étkeztetés igényléséhez szükséges  nyomtatványt és a tájékoztató levelet a hatályos jogszabálynak megfelelően, a jogosultak részére május 15-ig postázták. Amennyiben azt valamilyen oknál fogva mégsem kapják kézhez, vagy a jogosultság ezután keletkezett, a nyilatkozat a Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályának ügyfélszolgálatán - 3530 Miskolc, Petőfi u. 39. - elérhető.

A nyilatkozatok kitöltéséhez segítséget a család és gyermekjóléti szolgálattól kérhetnek a 46/562-276-os telefonszámon, vagy személyesen a Lakosságszolgálati Főosztály Szociális és Köznevelési Osztályának (továbbiakban: Szociális és Köznevelési Osztály) ügyfélszolgálatán (3530 Miskolc, Petőfi u. 39.).

Felhívjuk a szülők/törvényes képviselők figyelmét arra, hogy a kitöltött nyilatkozatot postai úton a Szociális és Köznevelési Osztályra, elektronikus úton a szoc@miskolc.hu e-mail címre, vagy személyesen a Szociális és Köznevelési Osztály ügyfélszolgálatára juttathatják vissza.
 
A nyilatkozatokat a nyári szünidő alatt is folyamatosan, de legkésőbb  augusztus 11-ig lehet benyújtani.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!