Ugrás a tartalomra

Messinával nyerték a Borsodi Vágtát

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 08. hétfő 15:02
Tízedik alkalommal rendeztek előfutamot Hernádkak-Belegrádon a Borsodi Vágta történetében. A budapesti döntőbe három felnőtt lovas és három kishuszár jutott tovább vasárnap.

A látogatókat többek közt csikós és puszta ötös bemutató, a Győri Ördöglovasok produkciója, fűnyíró traktor verseny, a gyerekeket bábszínház, népi játszó, lufihajtogató, bungee trambulin és meseiroda várta.

A korábbi hőség is mérséklődött vasárnapra, így tökéletes időben álltak a rajthoz a települések lovasai. A futamok rendkívül izgalmasan alakultak: a felnőttek között végül Földes Bence futott be elsőként a célba Nagyhalász képviselőjeként, Messina nevű lován. A második helyet Hatvanról Vaka István érdemelte ki Tenkes hátán, harmadikként pedig Szebellédi Andrea állhatott fel a dobogóra Tiszaladányból.

A kishuszároknál első helyen a váci Cziráky Zsombor, második helyen Simon Bori Bőcsről, míg harmadikként Tátrai Gréta Boglárka Kakucs képviseletében került be a döntőbe, és lehet ott október 1-jén és 2-án a Hősök terén.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!