Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.02.26.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 26. hétfő 07:43
A nap kisüt a gomolyfelhők mögül, a halak számára megvilágosodik egy-két dolog.

Időjárás

Fokozatosan mindenütt megszűnik a köd, a legtöbb helyen napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, de a főváros tágabb környezetében és az Északi-középhegységben még a déli órákban is sok lesz a felhő. Kisebb eső, zápor néhol előfordulhat. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, az Alpokalján meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között valószínű, de a Viharsarokban pár fokkal melegebb lehet az idő. Késő este döntően 6 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk – írja hétfő reggeli előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

A városban többnyire megfelelő a levegő minősége,  íde hét mérőponton ennél rosszabb eredmény is született a reggeli órákban – írja a pmmonitoring.hu oldal, ami szerint az Örömhegyen a legrosszabb, erősen szennyezett besorolású a levegő.

Útinform

A Miskolci Városgazda Facebook-oldalán tájékoztat:

Átmenetileg lezárják a Toronyalja utca egy szakaszát
2024. február 26-án (hétfőn) betonozási munkák miatt ideiglenesen, teljes szélességben lezárják a Toronyalja utca egy szakaszát. A lezárás előre láthatólag 7:00-tól 13:00-ig tart majd. A munkavégzés érdekében az utca a Reményi Ede utcától, illetve ellenkező irányban, a Nefelejcs utcától átmenetileg zsákutca lesz, a munkával érintett szakaszon átmenőforgalom nem bonyolódhat.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Alföldi u. 4
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Jókai u. 12.
Kis-Hunyad u. 49
Major u. 18
Medgyessy F. u. 4.,
Puskás T. u. 5
Soltész N. K. u. 36
Zsigmondi u. – Sajószigeti u. kereszteződés
Takta u. 17
Tapolcarét u. 10 

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan emberrel kerül ma kapcsolatba, aki nagy hatással lesz az életére, ugyanis nem csak jó tanácsot fog adni, de különböző lehetőségeket is kínál. Akár az is előfordulhat, hogy a lehetőségek láttán a bőség zavara problémája fog megjelenni önnél.

Bika (04.20.–05.20.)

Roppant attraktív energiákat kap a Bika erre a hétfőre az univerzumtól! Ma könnyebben felfigyelnek önre a környezetében lévő személyek, ami annak is lesz köszönhető, hogy végre nagyon szociális kedvében lesz. Élvezze ki a társaságot, ajándékozzon meg minél több embert pozitív személyiségével!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az interneten böngészve egy elképesztő lehetőség jön ön felé, de természetesen először megint csak az akadályokat fogja látni. Nézze pozitívan az ügyet, ugyanis a pohár inkább félig tele van a jelenlegi helyzetben!

Rák (06.22.–07.22.)

Az igazságnak a mai napon a Rákra van szüksége. Ez a nap arra hívja önt, hogy álljon ki amellett, ami igaz, illetve ami igazságos. Ma bátran felemelheti a hangját és meglátja, amit mond, annak meglesz a hatása!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Fontos, hogy ezen a napon ne nyomja el önmagában azt a bizonyos belső hangot, ha valamivel kapcsolatban megszólal. Az biztos, hogy a baráti társaságában vagy a családi életében nagy változások jönnek, de ne féljen, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz dolgokra kell számítania.

Szűz (08.23.–09.22.)

Talán ön sincs vele tisztában, lelkileg mennyire megerősödött az elmúlt időszakban. Itt az idő, hogy belevesse magát az életbe, a mai nap arra is hívja majd önt, hogy egy nehezebb helyzetbe belevágjon azzal a biztos tudattal, hogy ami korábban nehézséget okozhatott, az most nem okoz majd különösebb problémát.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleget nagy felismerés várja ezen a hétfőn: valamiről eddig önnek eszébe sem jutott, hogy önhöz bármi köze lenne. Nos, a mai nap megmutatja, hogy nagyon is az ön ügye is ez a bizonyos dolog, ön sem közömbös, önt is érinti.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A nap egy pontján úgy érzi majd, hogy a legjobb ötleteit hurrogják le. Ne vegye ennyire véresen komolyan a helyzetet, de közben, ha úgy érzi, maradt önben tüske, inkább mondja el a többieknek, különben egy nagy vita lehet belőle később.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas egy jóslatot hall majd ezen a hétfőn, érdemes figyelnie. Akitől a jóslatot hallja majd, nem is gondol majd közben arra, hogy esetleg a próféta beszél belőle, pedig így lesz: amit mond, mind valóra fog válni.

Bak (12.22.–01.19.)

Hatalmas vágyat érez a változás iránt, de fél valódi lépéseket tenni. Ha úgy érzi, hogy egy kicsit el kell utaznia, hogy gondolkodjon, szervezze meg ma! Valószínűleg pont erre van szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, mit is akar valójában.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nézeteltérésbe keveredett valakivel, és egy ideje fagyos a hangulat. A mai nap alkalmat kínál, hogy végre megbeszéljék a különbségeket, mert ennek a passzív-agresszív viselkedésnek nincs sok értelme. Muszáj, hogy mindketten őszintén kommunikáljanak egymással.

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a napon valaki az ön környezetében teljesen új megvilágításba kerül az ön szemében. Vegye észre a szívében, hogy más érzelmek hangjai szólalnak meg most. Ön is jól tudja, hogy az érzelmeknek nem lehet parancsolni.

Forrás: 168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!