Ugrás a tartalomra

Nem árt, ha bezárja az ajtót éjszakára!

police.hu
Utoljára módosítva
2021. december 07. kedd 21:24
Nem fér hozzá kétség, hogy a kertkaput, bejárati ajtót zárni kell! Figyelemre int az a tiszaújvárosi eset, amikor egy nő befeküdt egy másik család ágyába. Bizonyára minden kétséget eloszlat az az eset, ami Szerencsen történt, egy férfi besurrant a házba és az alvó sértett feje mellől elemelt egy telefont.

Kifosztás gyanúja miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 24 éves taktaszadai férfival szemben - számolt be a police.hu. A gyanúsított december 7-én egy óra körül besurrant egy szerencsi ház nyitott kertkapuján, majd bement - a szintén nyitva hagyott ajtón keresztül – a házba. A férfi értékek után kutatott, és zsebre tett három doboz cigarettát, egy ajándéktárgyat, illetve az alvó sértett feje mellől egy mobiltelefont is. A házigazdák felébredtek a zajokra, a besurranó pedig elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

 
Kedden hajnalban egy tiszaújvárosi férfi tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint egy számára ismeretlen nő bement a lakásukba és befeküdt kislánya ágyába.

A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a zavart állapotban lévő nőt. A rendőrök felhívták a bejelentő figyelmét arra, hogy az incidens elkerülhető lett volna, ha a lakás ajtaja zárva van.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya felhívja a figyelmet arra, hogy az ilyen, és hasonló esetek elkerülése érdekében mindig zárják be az ajtókat, a kertkapukat is! 

Adventi Bűnmegelőzési Naptár

Az adventi időszakban is a tetteink védenek meg minket, óvják meg a családjukat és értékeiket! Vagyontárgyaik védelme egyszerű, mint az egyszeregy. Az Adventi Bűnmegelőzési Naptár 24×1 jó tanáccsal szolgálja mindannyiunk biztonságát. Sőt, a naptár figyelmes áttekintésével még nyerhet is!

További részletek a bunmegelozes.eu oldalon!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke
-