Ugrás a tartalomra

Regisztrálására biztat a Miskolc Holding

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 20. péntek 15:27
Miskolc fejlődésében és működésében jelentős szerepe van a vállalkozóknak, cégeknek.

Veres Pál, Miskolc polgármestere Nagy-Miskolc Programjában az egyik legfontosabb elemként fogalmazta meg egy olyan átlátható és mindenki számára elérhető rendszer létrehozását, melynek célja, hogy a vállalkozások részt vehessenek a várost érintő munkálatokban, az egyenlőség szabályainak szem előtt tartásával.

A tavaly decemberben elindult Miskolci Beszállítói Programban a gazdaság szereplői egy online felületen ingyenesen regisztrálhatnak, ezt követően pedig lehetőséget kapnak arra, hogy tevékenységi körükhöz kapcsolódó beszerzés esetén a Miskolc Holding cégcsoport valamennyi tagvállalatától ajánlattétellel keressék meg őket.

Az éves beszerzési igény megközelíti a nyolcezret, a weboldal létrehozásának célja pedig az volt, hogy ez a kör tovább bővülhessen. A Holding meglévő 3500 partnere, e-mailben kapott tájékoztatást a programhoz való csatlakozásról. Az online felület indulása óta, közel 100 új cég vagy vállalkozás kapcsolódott a Miskolci Beszállítói Programhoz, melynek közel nyolcvan százaléka, miskolci vagy Miskolc környéki vállalkozás.

A www.miskolcibeszallitok.hu internetes oldalon továbbra is folyamatos az ingyenes regisztráció lehetősége a vállalkozók, cégek, vállalatok részére.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!