Ugrás a tartalomra

Társasházak Tűzbiztonsága Napok – Idén elsősorban elektronikusan

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 23. hétfő 08:57
A társasházak tűzbiztonsága érdekében a katasztrófavédelmi kirendeltségek a társasházak üzemeltetői számára a Társasházak Tűzbiztonsága Napok tájékoztató keretében az idei év novemberében is biztosítanak „személyre szabott” egyeztetési lehetőséget, azonban a pandémiás helyzetre tekintettel fokozott óvintézkedések betartásával.

A konzultáció célja a társasházak közös képviselőinek, kezelőinek, üzemeltetőinek egyedi tájékoztatása az általuk képviselt, üzemeltetett épületre vonatkozó tűzvédelmi előírásokról, a hatósági ellenőrzés során ott tapasztalt esetleges hiányosságokról, azok megszüntetésének lehetőségeiről.

Az érdeklődőknek a kirendeltségek biztosítják a lehetőséget, hogy a regisztrációt követően előzetesen is kérdéseket tegyenek fel, majd a tájékoztatásokat a konkrét épületekre vonatkozóan adják meg. A hatósági tapasztalatok alapján, a helyi sajátosságokra jellemző témajavaslatok elsősorban: szemétledobók átépítése, szárazfelszálló-vezeték átépítése, utólagos homlokzati hőszigeteléssel kapcsolatos tűzvédelmi követelmények, nyílt láng biztonságos használata a háztartásban, közös területek használati szabályai, veszélyes anyagok tárolási szabályai.

Az egyeztetés elektronikus úton, vagy telefonon lehetséges.

A katasztrófavédelmi kirendeltségek elérhetőségei:

Miskolci Katasztrófavédelmi Kirendeltség

Cím: 3525 Miskolc Dózsa György út 15.

Telefon: (+36-46) 500-141

E-mail: titkarsag.miskolc@katved.gov.hu

Ügyfélfogadás: kedden és csütörtökön 9:00-11:00 és 13:00-15:00 óráig

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!