Ugrás a tartalomra

Utazzon villamossal a GasztroPlaccra

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 08:57
Garantált csatlakozás segíti a GasztroPlacc Extrán szórakozó vendégek utazását július 10. és augusztus 14. között péntek esténként.

Miskolc közkedvelt nyári gasztronómiai eseménye a Diósgyőri vár melletti Vásártérre költözik, idén pedig a tömegközlekedési és az ingyenes parkolási lehetőség is segíti majd az érdeklődőket, hogy bor-, és street food különlegességekkel „fűszerezzék” a péntek estéiket.

A Felső-Majláthról 23:50-kor, Diósgyőr városközpontból pedig 23:55 órakor induló 1-es villamos 00:13 órakor  érkezik  a Villanyrendőr megállóhelyre, ahol át lehet róla szállni a szintén  00:13 órakor a Villanyrendőr megállóhelyre érkező és a Hejő-park irányába közlekedő 14-es autóbuszra. A Felső-Majláthról 00:20-kor, Diósgyőr városközpontból pedig 00:25 órakor induló 1-es villamos 00:43 órakor  érkezik  a Villanyrendőr megállóhelyre, ahol át lehet róla szállni a  00:43 órakor a Villanyrendőr megállóhelyre érkező és a Szentpéteri kapu irányába közlekedő 14-es autóbuszra, valamint át lehet szállni a villamosról a  Villanyrendőr megállóhelyre szintén 00:43 órakor érkező és az Avasi városrészre közlekedő 35R-es autóbuszra.

Az esemény könnyed nyár esti kikapcsolódást kínál a gasztronómia és a finom borok szerelmeseinek, bemutatkozási lehetőséget teremt a régió élvonalbeli éttermeinek, kiváló borászainak, helyi művészeinek.  Alkalmat ad a nagy beszélgetésekre, családi és baráti találkozókra. A hangsúly a beszélgetésen van, a szervezők azt szeretnénk, ha igazi közösségi térré változna ezekre az estékre a Vásártér. Július 10. és augusztus 14. között minden péntek este 18:00-00:00-ig várják az ízek szerelmeseit. A Diósgyőri vár ezeken a napokon meghosszabbítja nyitvatartását. 18:00-21:00 között sétajegyet válthatnak a vendégek.

A rendezvény család- és kutyabarát. A legkisebbeket baba-mama szobával, a gyerekeket játszósarokkal, a négylábú kedvenceket pedig frissítővel várják.

A belépés ingyenes!

További hírek

Olvasnivaló