Ugrás a tartalomra

Belföld

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. június 05. hétfő 15:35
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnöke június 11-étől Kincses Áron lesz, aki Vukovich Gabriella helyét veszi át - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.
Forrás
Népszava
Utoljára módosítva
2023. június 05. hétfő 11:51
Az életveszélyt jelentő P1-es kategóriába sorolt esetek 78 százalékában ér ki a mentő 15 percen belül – írja az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) által Pintér Sándor belügyminiszter számára összeállított jelentésre hivatkozva a Népszava.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 05. hétfő 07:26
Marad a napos idő, közel 30 Celsius fokkal, de időnként felénk is beborulhat.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 21:40
A biztosítók nem jótékonysági intézmények, hanem profitorientált gazdasági vállalkozások, ezért kártérítés esetén is vigyáznak a pénzükre, annyit fizetnek, amennyit muszáj. Nem árt, ha a károsult tisztában van a jogaival, mert a különbözet a megajánlott összeg és a tényleges kárunk között jelentős lehet.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 20:19
A nemzeti összetartozás alapja, hogy minden magyar tudja és tapasztalja meg: a magyar államnak vannak határai, de a magyar nemzetnek nincsenek! - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Sátoraljaújhelyen a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 17:24
1920. június 4-én hozták meg az igazságtalan és minden magyar ember számára fájdalmas trianoni diktátumot, amely szétszabdalta hazánkat, és ami fizikailag még mindig elválasztja egymástól a nemzetrészeket, de lélekben soha nem tudta.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 20:57
A vasárnapi megemlékezések sora a népkerti Országzászlónál kezdődött, majd a Gyula utcai és a felsőhámori Trianon-emlékműnél folytatódott, ahol a város vezetői, a politikai pártok, civil szervezetek és az egyházak képviselői elhelyezték a nem felejtő utódok koszorúit.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 11:32
Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint nem is kérdés, hogy a megfelelő bérek biztosítása a pedagógusoknak a magyar állam feladata, az uniónak ahhoz nincs köze.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 11:15
Minden idők legnagyobb pedagógusbéremelését tervezzük - írta a Belügyminisztérium (BM) a pedagógusnap alkalmából az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében, amelyben köszönetet mond "valamennyi pedagógusnak, aki szeretettel és lelkiismeretesen tanítja, neveli a rá bízott gyermekeket, diákokat".
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 10:53
Háborús időkben olyan költségvetést igyekeztünk megtervezni, ami az eddig elért eredményeket garantálja, elsősorban az ország biztonságát, megvédi a családokat, a nyugdíjakat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést is - fogalmazott a jövő évi büdzsével kapcsolatban a pénzügyminiszter.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!