Ugrás a tartalomra

Belföld

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. október 02. hétfő 17:41
A Párbeszéd azt javasolja, hogy tegyék alapvető emberi joggá a lakhatást - mondta a párt társelnöke egy hétfői, online sajtótájékoztatón.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 02. hétfő 12:45
Október 1-től csökkentek a távhőszolgáltatás díjtételei az úgynevezett külön kezelt intézményeknek és az egyéb felhasználóknak - közölte hétfőn a polgármesteri hivatal sajtóosztálya szerkesztőségünkkel. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 02. hétfő 11:42
A benzinesek örülhetnek a hét közepén, ugyanis a 95-ös benzin nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal csökken - írja a 24.hu.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 02. hétfő 08:16
Hétfőn országszerte szirénapróbát tart az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 01. vasárnap 16:25
Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul át az ország felett, kevés helyen lehet zápor, esetleg zivatar. A front mögött pár Celsius-fokkal visszaesik a hőmérséklet, de utána ismét melegedés kezdődik, vasárnap újra 21-26 Celsius-fok várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 01. vasárnap 14:25
Az akkumulátorgyárak nemcsak a környezetre ártalmasak, de a működésükhöz szükséges infrastrukturális építkezések a természeti értékeket is tönkreteszik - közölte a Párbeszéd társelnöke vasárnap.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 01. vasárnap 12:14
A magyar családokban a nagyszülők 96 százaléka tartja valamilyen formában a kapcsolatot az unokákkal, a családok nagy részében, 86 százalékában pedig jól megértik egymást az idősebbek és a fiatalok - közölte legfrissebb kutatása alapján a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) vasárnap.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 01. vasárnap 11:36
Az a Magyarország, ahol most élünk, tanulunk, dolgozunk és gyermeket nevelünk, az idősek munkája nélkül nem lenne - mondta a kormányszóvivő az idősek világnapja alkalmából a közösségi oldalán vasárnap közzétett videóban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 01. vasárnap 09:50
A kormány a leginkább érintett szektorok vállalkozásainak villamosenergia-szerződéseiben magasan rögzített árakat szorította kezelhetőbb szintre az áramárplafon júliusi bevezetésével, így az év végéig a korábbiaknál sokkal olcsóbban jut áramhoz a feldolgozóipari, szálláshely-szolgáltatási és raktározási ágazatokban működő több mint ötezer cég - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) vasárnap az MTI-vel.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 30. szombat 18:03
Miskolci olvasónk lakását hozatta rendbe. A munkával egy vállalkozót bízott meg, akivel szerződést is kötött. A munka végeztével számos hibát fedezett fel. Kérte ezek kijavítását, de a vállalkozó elzárkózott ez elől. Kérdezi ezek után levélírónk, hogy milyen segítséget kaphat, hogy a jogait érvényesíteni tudja.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!