Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 18:43
A COVID-19 vírussal összefüggő kormány intézkedések az önkormányzati lakások és az üzleti ingatlanok területén is nehéz helyzetet teremtettek. A kormány által bejelentett elvonások, a járvány elleni védekezéssel kapcsolatos pluszfeladatok és az ehhez szükséges eszközök beszerzése, illetve egyes városi cégek leállása miatt több milliárd forintos bevételkieséssel kell számolnia Miskolcnak az idei évben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 18:02
A szokatlanul magas csípőszúnyog állomány gyérítésére Miskolc MJV Önkormányzata újabb rendkívüli védekezést rendelt el a mai nappal, így a méhészek és a lakosság kiértesítését követően, jövő kedden este 21 órától hajnal 4 óráig végzi a szakvállalat két járművel az újabb földi kémiai anyag kijuttatását.
Forrás
katasztrofavedelem.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 18:29
Összeütközött négy személyautó csütörtök késő délután a miskolci Bartók Béla téren. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 18:42
Délután négy óra előtt pár perccel egy magyar rendszámú lakóbusz haladt Hollóstető felé, amikor az egyik alagúthoz ért - mondta Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Forrás
Gável Adrienn
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 16:02
Nyomozás indult egy 52 éves férfi ellen többek között kábítószer-kereskedelem, orgazdaság, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.
Forrás
Farkas Ildikó - Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 14:24
Összefogtak a Miskolcért tenni akaró, közösségfejlesztésért dolgozó civilek. Az együttműködést szerdától már úgynevezett „részvételi munkacsoportban” is folytatják. Ekkor tartotta alakuló ülését a csoport, amelynek célja, hogy a civil szféra és a lakosság is bekapcsolódhasson a döntéshozó folyamatokba és ötleteikkel gyarapítsák a várost.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 13:37
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatala a COVID-19 fertőzés továbbterjedésének megakadályozása, illetve a fokozottan veszélyeztetettek védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos és a Nemzeti Népegészségügyi Központ által a higiénés, óvó-védő és lakossági magatartási szabályok betartásáról kiadott felhívást küldte a településeknek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 12:26
Továbbra is kötelező a száj és orr eltakarása a közösségi közlekedésben - írja közlemlényében a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.
Forrás
M-Kiss Judit – Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 11:44
Az eset még a múlt héten történt, a fertőzött egy diák munkavállaló, a vele érintkezett munkatársakat a Macropoliszból otthoni karanténba küldték.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 10:16
Szentmisével és az életéről szóló előadással emlékeznek vasárnap Nagy Lajos király legifjabb leányára, Szent Hedvigre, aki apja halála után a lengyel trónt örökölte. Már életében szentként tisztelték, mivel sokat tett a litvánok keresztény hitre térítéséért. A magyar királylány és a lengyel királynő mindkét nép szívébe belopta magát, hiszen rövid élete alatt a megértő szeretet lángját vitte magával lengyel földre, ami idővel hatalmas tűzzé lobbant.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!