Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 18:47
Az egyik csapatot a sajószenpéteri görögkatolikus bölcsőde és óvoda, a másikat pedig a pálházi vasútállomás épületének terveiért ismerték el.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 15:08
A Magyar Rákellenes Liga a Miskolci Nemzeti Színházzal tervezett jótékonysági gálaestet szervezni még 2020-ban, azonban a pandémia miatt ez elmaradt. Ugyanakkor a jegybevétel és az adományok megérkeztek, belőlük a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház betegeinek gyógyulását segítő eszközöket szereztek be.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 14:39
Vendégségben itthon címmel új szakmai sorozatot indít el a város turizmusmarketingjéért felelős cége, a MIDMAR Kft. A szakmai látogatások keretében a turisztikai szektor képviselői új vagy kevésbé ismert, de értékes látnivalókat ismerhetnek meg személyes bejárások során.
Forrás
minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 17:14
„Gyűjts élményeket Miskolcon!” elnevezéssel indít új turizmusélénkítő marketingkampányt a MIDMAR Nonprofit Közhasznú Kft. júniusban.
On
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 11:59
Áprilisban nyitott meg az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának miskolci irodája, ami régiós kirendeltségként személyesen is fogadja az ügyfeleket. Az eltelt időszak legfőbb tapasztalata, hogy az állampolgárok igénylik a régióban a hiánypótló személyes szolgáltatást – ezt jól mutatja, hogy az időpontok két hétre előre beteltek.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 10:51
Hétfőn Budapesten rendezték az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, ahol kihirdették a legjobb hazai – egyebek mellett – éttermeket és cukrászdákat. Köztük két miskolci szereplővel.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 10:12
Idén harmincéves a Fráter kórus, koncerttel ünnepel az énekkar.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 11:28
Csütörtökön akár már huszonnyolc fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. május 19. csütörtök 10:30
A bevételből a GYEK gyermekrehabilitációs osztályát támogatják, illetve a Herman Ottó Múzeum két épületének felújításához is hozzájárulnak.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. május 18. szerda 16:46
Az I. Miskolci Ötletmaratonon harmadik helyezést ért el a Miskolci Erőleves csapata. A tagok több különböző ötletet összegyúrva, 48 óra alatt kidolgoztak egy projekttervet arra vonatkozóan, hogyan ismerhetnék meg egymást jobban a különböző városrészek – egymás helyi különlegességén, „fűszerén” keresztül.