Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 16:43
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Attila 45 éves helyi lakossal, valamint egy 36 éves felsőnyárádi férfival szemben.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 16:00
Magyarországon százezrek élnek energiaszegénységben. 500 ezer háztartásnak van 60 napon túli energiaszámla-hátraléka és a lakosság 40 százaléka használ szilárd tüzelőt a fűtéshez. A magyarországi energiaszegénységet öt civilszervezet kezdte el feltérképezni.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 15:43
2023-ig országszerte megszűnnek a gondozóházak. Miskolcon jövő évtől három, ideiglenes lakhatást biztosító intézmény olvad össze. Az idősek, köztük a bulgárföldi gondozóház ellátottjai is egy felújított épületbe költözhetnek. Az intézmény – ahol naponta 200-nál is több idősről gondoskodnak – idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 15:48
Az idén mézeskalács házikóvá varázsolt miskolci adventi villamos több rendhagyó programmal kedveskedik az utasoknak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 10:05
A megyei közgyűlés dísztermében rendezték meg a napokban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport ás Szabadidő Egyesület díjátadó ünnepségét.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 20:28
Ép és sérült gyerekek együtt élvezzék a sport örömét – ez volt a célja annak a FOGADJ EL! elnevezésű úszóversenynek, amelyet harmadik alkalommal rendeztek meg a Selyemréti Strandfürdőben, vasárnap. A Sérült test és értelem harmóniájáért Alapítvány szervezte meg ezt a napot, melynek legfőbb célja az érzékenyítés: az úszóverseny lehetőséget ad egymás elfogadására, az SNI-s gyermekek beintegrálására kortársaik közé.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 15:02
A MIVÍZ szakemberei vizsgálják a területet, így későbbre ígértek tájékoztatást.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 16:39
A meglévő erdők megóvása és megfiatalítása, a Bükk fával borított területeinek növelése érdekében a törvényszék munkatársai – Klapil Mónika a Miskolci Törvényszék bírájának kezdeményezésére – idén novemberben adománygyűjtést szerveztek facsemeték vásárlására.
Forrás
Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 16:24
Két ideiglenes buszmegállót tett az MVK a Miskolctapolcai út és a Fagyöngy utca kereszteződésébe. A Miskolctapolcai Strandfürdő második ütemének építése miatt volt erre szükség. Az Aradi sétány lezárása miatt a gyalogosoknak több száz métert kell kerülniük. Az ideiglenes megállóval az itt élők szerint megoldódott a probléma és elviselhetőbb lesz az a néhány hónap, amíg tart az Aradi sétány lezárása.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 15:40
Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum programjának december 6-ai ülésén egy olyan munkacsoport létrehozásáról született döntés, melynek célja a munkaerőhiány csökkentése és a munkaerő-elvándorlás megállítása.

Programok

-
Miskolc városában