Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. november 26. csütörtök 10:51
Novemberben az átlagosnak a duplájára, kilencezerre ugrott a regisztrációk száma a Díjneten, így a március-áprilisi csúcs után, a járványügyi korlátozásokkal összefüggésben ismét egyre többen térnek át számláik elektronikus fizetésére.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. november 26. csütörtök 10:14
A magyarországi dióültetvényeken jelentős károkat okoz a nyugati dióburok-fúrólégy, az invazív kártevő által okozott pusztítást az ország minden részéből jelezték a gazdálkodók, akiknek csupán kis része gondolkodik a vegyszeres védekezés alkalmazásában - közölte az Agroinform.hu csütörtökön.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. november 26. csütörtök 10:04
Mostantól visszaigényelhetik a november 11. és december 10. közötti foglalásaikra a bevételkiesésük 80 százalékát a szálláshely-szolgáltatók. Az érintettek a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felületén keresztül, elektronikus űrlap kitöltésével kérhetik a támogatást, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) még ebben az évben folyósít - közölte az MTÜ csütörtökön.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. november 20. péntek 15:51
A Miskolci Egyetem és a Mol 5 évre szóló stratégiai keretmegállapodást írt alá, amely új, mindkét fél számára előnyös elemekkel bővíti a már meglévő együttműködést.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 10. kedd 15:30
Rangos szakmai elismeréseket adtak át múlt hét csütörtökön az Európai Kereskedelem Napja alkalmából, amelynek keretében a COOP Gazdasági Csoport több dolgozójának kiemelkedő munkáját is díjazták. Az idén tizenhatodik alkalommal megrendezett szakmai eseményre ebben a sajátos időszakban rendhagyó módon került sor. Az ünnepi rendezvény ismét a kereskedelemi ágazat jelentőségére és helyzetére hívta fel a figyelmet, ahol elhangzott: 2019-ben a szektor több mint 12 ezer milliárd rekordforgalmat ért el.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. november 09. hétfő 18:05
A BOKIK elnöke szerint a koronavírus okozta gazdasági hatások tovább fognak tartani, mint maga a járvány, a válságból való kilábalás pedig az együttműködő felek közös érdeke.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 09. hétfő 13:02
Életének 99. évében elhunyt Dr. Kopátsy Sándor közgazdász, a közgazdaság-tudomány akadémiai doktora, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tiszteletbeli tagja, és családtagként elkötelezett őrzője, ápolója dr. Szentpáli István – a kamara egykori titkára, Miskolc egykori polgármestere – emlékének, hagyatékának.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 07. szombat 11:23
A cél: a város lakásvagyonából is azoknak jusson igazságosabban, akik rászorulnak.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. november 06. péntek 16:31
Évi tízmilliárd dolláros üzlet lehet az új koronavírus elleni vakcina a fejlett országokban a The Guardian című brit napilap által idézett elemzők számításai szerint.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. november 06. péntek 15:59
Megkezdődött a Tisztítsuk meg az országot program a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága területén a dél-borsodi Mezőcsáton pénteken, a település határában több tízköbméternyi illegálisan lerakott szemetet szedtek fel és szállítottak el.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!