A poharakba huszonöt borászat borai, pezsgői, habzóborai kerültek, fókuszban a Bükki és a Tokaj-hegyaljai borvidékkel, a vendég Tállya és a Tali Tállyán rendezvénysorozatot. Messzi vidékekről, például Szekszárdról is érkeznek finomabbnál finomabb nedűk.
A borok mellett itt voltak a Mad Scientist őrült kisüzemi sörei, és a divathullámként elindult Tubi, különféle variációkban, de a vendégek választhattak szörpök és ízesített vizek közül is. Az Avasi Présházban a rendezvénnyel együttműködő Bükk+ helyi borászait találhatta meg bárki, illetve a Diósgyőri Party-Service édes és sós lepényeit.
Miskolc és a Bükk ízeit az Il Baffo pizzái és Avalon krémesei, a Borsodi Sajtműhely kecskesajtjai, A Leves és Borsod Burger street foodjai, a Végállomás bistro&wine finomságai, a Desszertem nyalánksága és a Kvaterka Shop várva várt zsíroskenyér variációi mutatták be.
A program résztvevői ezúttal sem maradtak zene nélkül: az Avasi Cellariumban 19 órától ZolioArt Projekt koncert, az Avasi Présházban 21 órától Latin Projekt koncert várta az érdeklődőket.