Ugrás a tartalomra

Aki nem vette át ingyenes izzóit, ekkor még megteheti

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 23. péntek 14:16
Pótnapot hirdettek az izzók átvételére az ingyenes LED-csereprogram második körében.

Február 21-éig volt lehetőség átvenni a csomagokat azoknak a miskolciaknak, akik az ingyenes LED-csereprogram második pályázati kiírására jelentkeztek – írja pénteki közleményében a polgármesteri hivatal.

Az izzókat a kiírás második körében regisztrált 1778 főből 1627-en vették át. Azoknak, akik ezt elmulasztották, február 28-án pótnapot biztosítanak. Ekkor reggel 8 és délután 17:30 között a hivatal központi ügyfélszolgálatán (3525 Miskolc, Városház tér 8. szám) lehet majd átvenni a csomagokat.

Az átvételhez személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges. Amennyiben valaki nem tud ügyében személyesen eljárni, úgy meghatalmazottja is átveheti csomagot, két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást bemutatva. Ezen a napon túl azonban több lehetőség már nem lesz az izzók átvételére.

A csereprogram a Nagy-Miskolc program részeként, a Gondoskodó Miskolc szociális- és támogatócsomag egyik elemeként, a CYEB-bel együttműködve valósul meg a városban. A kezdeményezés eredményeképpen a kiosztott, korszerűbb izzók alacsonyabb villanyszámlát eredményeznek a miskolci családok számára.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!