Ugrás a tartalomra

„Földesista” nyílt levél Veres Pál ellen

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 31. szombat 09:06
A Földes Gimnázium egykori diákja, dr. Boholy György nyílt levélben tiltakozott az ellen, hogy Veres Pál politikai szerepvállalásával úgy tesz, mintha a Földes Ferenc Gimnázium szellemisége teljes egészében azonos lenne azzal a balliberális oldallal, amely most felsorakozott Veres Pál polgármestersége mellett.

Boholy nyílt levelében határozottan visszautasítja, hogy a Földes Gimnázium egyet jelentene mindazzal, amit Gyurcsány Ferenc és a szivárvány pártkoalíció jelöltje képvisel.


A közismert ügyvéd levelében kitér Veres Pál azon akciójára is, amelyben arra kérdezett rá facebook oldalán a miskolciaknál, hogy mit tartanak ma a legnagyobb problémának Miskolcon:
"Az első problémám Miskolcon, - kezdi kifogásait az ügyvéd - hogy Önnek, Veres Pál Igazgató Úr egy szemernyi városvezetési tapasztalata nincs, sőt a politikában és a közéleti kapcsolatrendszerekben is járatlan, ezen utóbbiból eredően érdekérvényesítő képességgel sem rendelkezik, nem beszélve az Ön képviselőjelöltjeiről, akik érdekérvényesítő képessége ugyancsak csekély. Érdekérvényesítő képesség nélkül pedig Magyarország első három megyei jogú városa közé tartozó Miskolc a biztos jövő és kiszámítható fejlődés útjáról, amelyen 2010 évtől halad – megválasztása esetén az Ön, mint Gyurcsány-bábja irányításával – letérne, s visszaesne a szocialista városvezetés idején „elért” mélységekbe!

2004 - Régi a barátság.

A Földes Ferenc Gimnázium vezetői tevékenysége, illetve erre hivatkozása édes kevés egy Miskolc nagyságrendű város vezetésére! Főként azért, mert a 22 éves regnálása alatt Földes Ferenc Gimnázium a gimnáziumok sorrendjében az országos első 10 közötti helyezéséből a 150. helyezés alá csúszott vissza. Az országosan elismert Földes Ferenc Gimnázium az Ön hibájából, „kis Földes Ferenc Gimnázium” lett, mert a kiemelkedő tevékenység, a sikeresség és az elismertség fenntartására már intézményvezetőként sem volt programja, sem képessége!
Csak emlékeztetem Igazgató Úr, hogy a 2002. és 2006. évi országgyűlési választásokon, Miskolcon: Fedor Vilmos, dr. Simon Gábor, Káli Sándor, dr. Tompa Sándor, az MSZP jelöltjei lettek országgyűlési képviselők, a Város Közgyűlésében mindkét évben az MSZP-SZDSZ képviselők voltak abszolút többségben, de ez a helyzet Miskolc városának és polgárainak semmi jót és pozitív változást nem hozott, pedig ebben az időszakban Magyarországon még az MSZP-SZDSZ koalíció volt kormányon!

Emlékeztetem arra is, hogy 2010 évtől Miskolc fejlődésében pozitív változás következett be, s Ön most 2019-ben egy bukott politikai rendszer „feltámasztásával” és jelenlegi képviselőjelöltjei között a bukott politikai rendszer bukott képviselőivel akarja a „Nagy Miskolc” programot megvalósítani? Ez politikai dilettantizmus, Igazgató úr! – írja Boholy.

A második probléma Miskolcon, - folytatja az ügyvéd nyílt levelét Veress Pál ellen – hogy Ön a korábbi, „függetlenségére” történt hivatkozását és programhirdetését feledve, az Ön köré „sereglő” szociálliberális „ősbölény” MSZP-s, a szélsőségesen magyarellenes Gyurcsány által vezetett DK-s, az ultrabalos bolsevik „jobbik-maradék”, a politikai fronton mérhetetlenül alacsony támogatottságú LMP, a Párbeszéd, a Momentum, valamint az „álcivil” szervezetek ismeretlen képviselőjelöltjeire és támogatóikra támaszkodik.

Utat engedve nekik, hogy a hatalomba jutás iránti vágyukat a gyűlölködésükkel feltüzelt – „mindenáron változást Miskolcon”, „csak ne a Fidesz”, „csak ne az erdélyi” jelszavakkal – Miskolc város folyamatos és biztos fejlődését tagadók és semmibe vevők élére állva, „gyűlölet kampányt” gerjesszenek. (…)
Igazgató Úr Ön, politikai, közéleti és városvezetési tapasztalat nélkül, dilettáns módon elhiszi, hogy félrevezetheti Miskolc város választópolgárai többségét, és képes az Ön mögé felsorakozó kicsinyesen gyűlölködő képviselőjelöltekkel a tartalom nélküli és szólamokkal teli „Nagy Miskolc” programot megvalósítani.” – zárja a balliberális oldal összeborulását és a Földes Gimnázium nevét nemtelenül felhasználó Veress Pál elleni nyílt levelét dr. Boholy György ügyvéd.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!