Ugrás a tartalomra

Nem újabb melegfront, hanem ezúttal a melegvíz érkezik

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 01. péntek 16:53
Helyreáll a szolgáltatás, péntek késő délutántól, estétől újra lesz melegvíz az Avason és a belvárosban.

Van, ahol már délutánra helyreállt a szolgáltatás, estére viszont már garantáltan mindenhol lesz melegvíz az Avason és a belvárosban. A MIHŐ Kft. kedden nulla órától szüneteltette a szolgáltatást a város két legnagyobb hőkörzetében. Ez idő alatt végezték el szakembereik a szükséges ellenőrzéseket és a karbantartási munkákat annak érdekében, hogy a következő fűtési idény is problémamentesen indulhasson el. Cserélték a gerincvezetéket, új vezetékeket helyeztek üzembe és a Tatár utcai rendszerüket is frissítették. A szolgáltatási szünet mintegy 25 ezer miskolci háztartást érintett.

Bernáthné Barczi Judit, a MIHŐ Kft. koordinációs és kommunikációs főmunkatársa a Miskolc Televízió híradójának elmondta, a tervezett karbantartási munkát határidőre elvégezték.

- A kora délutáni órákban megkezdődött a rendszer felfűtése mind az Avason, mind pedig a belvárosban. A melegvíz ilyenkor fokozatosan jelenik meg a távhőszolgáltató rendszerében. Van néhány kedvezőtlenebb helyzetű hőközpontunk, például az ágvezetékek végén, ahol még nem érezhető rögtön. Késő délutánra, estére azonban már mindenhol lesz melegvíz - mondta.

(A külső kép illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!