Ugrás a tartalomra

Veres Pál közös munkára hívja Miskolc következő polgármesterét

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 06. csütörtök 17:57
Miskolc érdeke az, hogy a június 9-i választások után, a ciklus végéig tartó átmeneti időszakban a jelenlegi és a következő városvezetés között zökkenőmentesen történjen meg az átadás-átvétel. Veres Pál a voksolást követően szeretné megkezdeni a feladatok közös áttekintését - tájékoztatta szerkesztőségünket a városháza sajtó osztálya.
Fotó: Horváth Csongor

Mint írják Miskolc érdeke az, hogy a június 9-i választások után, a ciklus végéig tartó átmeneti időszakban a jelenlegi és a következő városvezetés között zökkenőmentesen történjen meg az átadás-átvétel. Ezért Veres Pál, Miskolc polgármestere arra invitálja – politikai hovatartozástól függetlenül – a város következő első emberét, hogy már közvetlenül a voksolás után kezdjék meg az ehhez szükséges feladatok közös áttekintését és elvégzését.

A közlemény szerint a jelenlegi helyzetre ugyanis nincs precedens, hiszen korábban nem volt példa arra, hogy a helyhatósági választások és a ciklusváltás között három hónap teljen el. Miskolcnak azonban ebben a három hónapban is működnie kell, ezért a polgármester a miskolciak és a város érdekében kész arra, hogy mindenben segíti utódja munkáját október 1-jéig, azaz az új városvezetés hivatalba lépéséig, és természetesen azt követően is számíthatnak városvezetői tudására, tapasztalatára.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!