Ugrás a tartalomra

Bulvár

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 18. péntek 16:14
A nagy sonkakagyló (Pinna nobilis), a Földközi-tenger legnagyobb kagylójának kihalása miatt adtak hangot aggodalmuknak horvát tengerbiológusok egy Krk szigetén tartott szakmai fórumon.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 18. péntek 16:58
Az újonnan bekerülő labdarúgók között Puskás Ferencé a legmagasabb érték a FIFA21 videojáték Ultimate Team játékmódjában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 08:41
A hétfői adásban elevenítették fel miskolci élményeiket a rádiós műsorvezetők.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 10. csütörtök 16:30
Törölte egy járatát a kanadai WestJet légitársaság, mert vita tört ki a fedélzeten a légikísérők és egy család között amiatt, hogy a család egyik gyermeke nem viselt maszkot.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 04. péntek 17:11
Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla - közölte maga az üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 25. kedd 11:01
Pachmann Péter zenekarának új számához forgattak klipet a lillafüredi Palotaszálló környezetében június közepén. A zenés videó azóta elkészült és már elérhető a legnépszerűbb videómegosztón is.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. augusztus 16. vasárnap 13:45
Eredeti kiadásának huszadik évfordulóján újra megjelenik a Linkin Park debütáló lemeze, a Hybrid Theory. A nu metál színtér kiemelkedő amerikai zenekarától több különlegesség mellett egy eddig soha nem hallott felvétel is felkerül a kiadványra.
On
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 14. péntek 16:21
Családja, különösen nagymamája nem szerette volna, hogy ökölvívással foglalkozzon, több sportág kipróbálása után mégis a szorítóban kötött ki, és minden idők egyik legjobb magyar bokszolója lett Kovács István, aki hétfőn ünnepli 50. születésnapját.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. augusztus 14. péntek 09:40
Túlélt két háborút, az állatkert szétbombázását, és hétszer változott az ország neve, ahol él, de a 83 évvel ezelőtt Belgrádba került mississippi aligátor, Mujo mindeközben ki sem tette a lábát a szerb főváros állatkertjéből.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 07. péntek 10:38
Újra itt a hétvége. Bizonyára sokunk kezében megfordul majd valamilyen üvegpalack a meleg nyári estéken, tartalmazzon az bármilyen üdítő, hűsítő ne adj isten "hangulatkarbantartó" italt. Ilyenkor persze bele sem gondolunk, milyen metamorfózis eredményeként tarthatjuk kezünkben a kedvenc nedűnket tároló butykost. És itt most álljunk meg egy kortyra! Az alábbi videóban ámulatba ejtő képsorokat láthatunk az üvegpalackok születéséről.
On

Programok