Ugrás a tartalomra

Bulvár

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 08. csütörtök 16:31
Orvosi felügyelet alatt áll II. Erzsébet királynő, miután orvosai "aggasztónak" találták egészségi állapotát - közölte csütörtökön a Buckingham-palota.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 30. kedd 16:10
Új videósorozatot indított a Miskolci Egyetem: egy percben foglalják össze, hogy hétről hétre milyen jelentős események történtek a campus életében. Az első epizódban a gólyatáborról, az épülő Tudományos Adatelemző Módszertani Központ és Levéltár Nyílt Kutatási Adatforrástárról és a hallgatók különleges akciójáról is szó volt.
On
Forrás
telex.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 23. kedd 19:08
Bár már mindjárt épp vége a nyári szünetnek, és vele a feltehetően sok autózással járó nagyobb utazások többségének, a jövőre nézve azért fontos lehet az a friss brit kutatás (a klasszikus brit tudósok rovatból), ami egy matekképlet segítségével mondja meg, hány perc után várható a hiszti a gyerektől az autóban.
Forrás
telex.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 18. csütörtök 11:39
Meleg van, szomjas vagyok, de már rá sem bírok nézni a vízre, kólán élni pedig nem egészséges. Keveset iszunk, pedig egyre többet kéne, főleg 35 fokos átlaghőmérsékletű jelen és jövendő nyarainkon. Mindenki tudja, hogy hatvan százalékunk víz, azt pótolni kell, ahogy azt is mindenki hallotta már, hogy a cukros üdítők nem a legjobbak, a koffeinnel is csak mértékkel szabad élni, és az energiaitalok, pláne az alkohol, inkább mínuszba tolják a hidratáltságunkat. A Telex cikke.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. szeptember 18. vasárnap 09:11
Lovas-Mitru Tímea (TruNessia) énekes-dalszövegíróval, Tóth Tamás Zoltán (TaZo) dalszerző-gitárossal, Katona Dávid (Jhonny) basszusgitárossal, valamint Farkas Márton (Brüzsi) dobossal – azaz az idén alakult No One Inside zenekarral beszélgettünk.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 09. kedd 06:50
Énekesnőként és filmsztárként is nemzetközi hírnévre tett szert Olivia Newton-John, akinek férje, John Easterling elmondása szerint hétfő reggel békésen halt meg dél-kaliforniai otthonában, családja és barátai körében. Több mint 30 éve küzdött a mellrákkal, a halál konkrét okát nem közölték. 73 éves volt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 09. kedd 19:52
Augusztus 8. a Nemzetközi Macskanap. Egy újabb alkalom arra, hogy szeretett háziállatunk előtt tisztelegjünk, bár belegondolva: tulajdonképpen minden nap macskanap.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 27. szerda 08:30
Két óriási terepjáró állt meg kedd délelőtt az egyik kisebb Borsod megyei mentőállomás előtt, majd néhány perc várakozás után még egy harmadik autó is érkezett.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2022. június 21. kedd 16:13
A miniszterelnököt az ukrán elnök kereste; mielőtt felvette volna a telefont, azért gyorsan lőtt egy képet Facebookra a hívásról.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 18. szombat 10:03
Hiába nyerte meg az idei versenyt az ország, a szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) úgy döntött, a háborús állapotok miatt nem rendezhetik meg a 2023-as döntőt.