Ugrás a tartalomra

Hamilton volt a második szabadedzés legjobbja

MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 04. péntek 17:14
A Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton érte el a legjobb időt a Forma-1-es Olasz Nagydíj második szabadedzésén, pénteken.

A címvédő és a pontversenyben vezető Hamilton mögött csapattársa, a finn Valtteri Bottas ért célba. A Mercedes párosa délelőtt is az első két helyen végzett, csak akkor fordított volt közöttük a sorrend. Miközben a mezőnyből továbbra is csak a két Mercedes tudott 1:21 percnél jobb köridőt menni, mindkét pilóta javított délelőtti idején.

Az első szabadedzéshez képest változás a legjobb hat között, hogy ezúttal befért a McLaren két versenyzője: a brit Lando Norris harmadikként, a spanyol Carlos Sainz Jr. hatodikként zárt. A francia Pierre Gasly (Alpha Tauri) és a holland Max Verstappen (Red Bull) továbbra is ott tudott lenni a legjobbak között, viszont a hazai Ferrari két pilótája ezúttal sem: a monacói Charles Leclerc a 9., a német Sebastian Vettel 12. lett. A délelőtthöz képest javítottak ugyan - akkor előbbi a 11., utóbbi a 19. időt produkálta -, de egyelőre messze vannak attól, hogy felvegyék a versenyt a legjobbakkal.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!