Ugrás a tartalomra

Lopott kártyáról vett fel pénzt

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 31. péntek 15:13
A férfi valószínűleg nem tudta, hogy az ATM szokott felvételeket készíteni. A rendőrök most az azonosításához kérik a lakosság segítségét.
Forrás: police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság közleménye azt írja, a rendelkezésre álló adatok alapján május 11-én napközben ismeretlen személy eltulajdonított Miskolcon, a Könyves Kálmán utcán található óvodából egy női pénztárcát. A pénztárcában személyes iratok, készpénz és bankkártya voltak. A bankkártyával a lopás napján egy ismeretlen férfi tranzakciót kezdeményezett és több mint százezer forintot felvett róla. A férfiról az ATM biztonsági kamerája felvételeket készített.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személy ellen.

A rendőpség azt kéri, hogy aki felismeri a  felvételen látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!