Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 15:48
Az idén mézeskalács házikóvá varázsolt miskolci adventi villamos több rendhagyó programmal kedveskedik az utasoknak.
Forrás
Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 16:24
Két ideiglenes buszmegállót tett az MVK a Miskolctapolcai út és a Fagyöngy utca kereszteződésébe. A Miskolctapolcai Strandfürdő második ütemének építése miatt volt erre szükség. Az Aradi sétány lezárása miatt a gyalogosoknak több száz métert kell kerülniük. Az ideiglenes megállóval az itt élők szerint megoldódott a probléma és elviselhetőbb lesz az a néhány hónap, amíg tart az Aradi sétány lezárása.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 15:40
Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum programjának december 6-ai ülésén egy olyan munkacsoport létrehozásáról született döntés, melynek célja a munkaerőhiány csökkentése és a munkaerő-elvándorlás megállítása.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 14:36
Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Központi Ügyfélszolgálata (Városház tér 8.) az év végén az alábbiak szerint tart ügyfélfogadást:
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 17:24
Mától teljes pompájában áll Miskolc különleges karácsonyfája, az adományfa. Az ünnepi időszakban a Városház tér dísze, majd vízkereszt után tűzifaként szolgálja a rászorulók segítését.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 11:42
Aki ma lemaradt a Mikulással való találkozásról, az pótolhatja még vasárnap. A Tiszai pályaudvarról a hét utolsó napján délelőtt 8:25-kor és 11:55-kor induló Adventi Villamos utasa ugyanis a Mikulás is lesz.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 09:10
A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsának elnöke, Kamarás Miklós László csütörtökre hívta össze a cég Felügyelőbizottságának alakulóülését, ahol megválasztották a Felügyelőbizottság elnökét, dr. Simon Gábort.
Az alakulóülésen a Bizottság áttekintette a cégcsoport gazdálkodását, működését, meghatározva saját működési szabályzatát is. Ennek értelmében a Felügyelőbizottság - a Miskolc Holding Zrt. alapszabályában foglalt vezető tisztségviselőkre vonatkozó munkáltatói jogkörénél fogva - megválasztotta a cég vezérigazgatóját, aki Dukai Zoltán lett.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 04. szerda 21:18
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata segítően támogatja a városban működő kilenc nemzetiségi önkormányzatot, akik aktív szerepet vállalnak a nemzetiségi kultúra megőrzésében, ápolásában, közvetítésében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 05. csütörtök 17:41
Az idei Miskolci Advent legfőbb célja a rászorulók segítése, hogy mindenki méltóképp ünnepelhessen, és minden gyermeknek boldog karácsonya lehessen. Ezért idén nem élő fenyőfa áll majd a Városháza főterén, hanem egy úgynevezett „Adományfa”.

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 03. kedd 14:28
A részletekről közleményben tájékoztatott az MVK Zrt.:

Programok

-
Miskolc városában