Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 20. szerda 16:53
Fél egytől a délutáni órákig műszaki meghibásodás miatt villamospótlók közlekedtek az Újgyőri főtér és a Malomszög utca között. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 18. hétfő 19:42
A városi közösségi közlekedés új feltételrendszerének kialakításáról, azaz a változás előtt álló menetrend alapelveiről szóló megbeszélést tartottak pénteken a polgármesteri hivatalban. A kérdéskörön dolgozó MVK-s munkacsoport munkáját emelte be ezzel városházi berkeken belülre Veres Pál polgármester. Az értekezleten hivatali, a szakcégektől érkező, valamint a civil szférát képviselő szakemberek vettek részt.
Forrás
Fedor Vilmos
Utoljára módosítva
2021. január 17. vasárnap 11:19
„Túl sok az árnyék ebben a városban, ezért döntöttem úgy, hogy a fényről fogok írni. Miskolc ezernyi titkát csak elhullajtotta az emlékezet, hogy egyszer újra megtaláljuk őket. Amint felemeljük és markunkban tartjuk, máris fényesedni kezdenek” – írja Miért Miskolc? című kötetében Fedor Vilmos. A lokálpatrióta 63 válaszban indokolja meg, hogy miért szereti Miskolcot.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 17. vasárnap 10:15
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. vasárnap reggel 6:00-ig a főközlekedési útvonalakon és buszútvonalakon alászórást végzett.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 16. szombat 13:47
Kevesebb mint egy év alatt több mint 420 millió forinttal csökkentette az önkormányzat és a polgármesteri hivatal működési és bérköltségeit Miskolc város vezetése a takarékosság jegyében – ennyivel olcsóbban működik most a hivatali szervezet, mint az önkormányzati választások előtt. A megtakarítást nem tömeges leépítéssel, hanem a hivatali struktúra ésszerűsítésével és a város működése szempontjából szükségtelen polgármesteri biztosi, politikai tanácsadói pozíciók megszüntetésével sikerült elérni – mutatnak rá az önkormányzat gazdasági szakemberei.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 16. szombat 11:46
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. az éjjeli órákban a főközlekedési útvonalakon és buszútvonalakon és főbb mellékutcákban végzett szórást, síktalanítást. A munkavégzés az OMSZ időjárás-előrejelzése alapján történt, ami hószállingózást, illetve kisebb havazást mutatott.
Utoljára módosítva
2021. január 13. szerda 15:15
Az Európai parlament döntött: az önkormányzatokat is be kell vonni a források elosztásába.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. január 14. csütörtök 08:56
Több évtized után végre felújítják a Kis-Hunyad utca 5. szám alatti épületet, ami három évvel ezelőtt még az evangélikus egyházé volt. Aztán a református egyház vásárolta meg, ahol most egy egyházkerületi fenntartású kétcsoportos óvodát szeretnének nyitni szeptembertől.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 12. kedd 14:39
A Csermőkei út mentén, az Avasi városrészt kiszolgáló távhő gerincvezeték egyik szakasza kilyukadt. A hibaelhárítási munkálatokat a MIHŐ Kft. szakemberei megkezdték, melyet a szolgáltatás fenntartása mellett kívánnak elvégezni.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 12. kedd 13:48
Beköszöntött az igazi tél, hideggel, lassan hóval is megérkezik. Az utcán élőknek ilyenkor még nehezebb a sorsuk. Szerencsére azonban sokan elfogadják a városban működő szervezetek segítségét: éjjeli menedéket kérnek, valamint igénybe veszik a népkonyhát.
On

Programok

Jelenleg nincsenek programok!