Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 18:43
A COVID-19 vírussal összefüggő kormány intézkedések az önkormányzati lakások és az üzleti ingatlanok területén is nehéz helyzetet teremtettek. A kormány által bejelentett elvonások, a járvány elleni védekezéssel kapcsolatos pluszfeladatok és az ehhez szükséges eszközök beszerzése, illetve egyes városi cégek leállása miatt több milliárd forintos bevételkieséssel kell számolnia Miskolcnak az idei évben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 18:02
A szokatlanul magas csípőszúnyog állomány gyérítésére Miskolc MJV Önkormányzata újabb rendkívüli védekezést rendelt el a mai nappal, így a méhészek és a lakosság kiértesítését követően, jövő kedden este 21 órától hajnal 4 óráig végzi a szakvállalat két járművel az újabb földi kémiai anyag kijuttatását.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 13:37
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatala a COVID-19 fertőzés továbbterjedésének megakadályozása, illetve a fokozottan veszélyeztetettek védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos és a Nemzeti Népegészségügyi Központ által a higiénés, óvó-védő és lakossági magatartási szabályok betartásáról kiadott felhívást küldte a településeknek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 09:50
Évtizedes problémát oldanak meg Perecesen, a Finkey utcában, ahol a teljes ivóvízvezetéket kicserélik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 16:54
A heves esőzések miatt lépett fel a probléma.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 18:51
Születési támogatással ösztönözné a fiatalok gyermekvállalási kedvét az önkormányzat. A miskolci szülők az idei évtől egy új, egyszeri támogatást igényelhetnek. A kérelem a gyermek megszületését követő százhúsz napon belül nyújtható be. Az általunk megkérdezett szociológus szerint a születésszám növekedéshez az anyagi támogatáson kívül a munkahelyek rugalmasságára is szükség lenne.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 15:29
A munkálatok miatt átmenetileg máshol lehet majd jegyet, vagy bérletet venni - írja az MVK Zrt.
Forrás
Gável Adrienn
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 14:45
Az elmúlt hetekben folyamatosan ültették a virágokat Miskolcon, a városgazda munkatársai több mint 70 000 tő egynyári virággal színesítették a várost.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 18:57
Összevont hatósági ellenőrzést tartottak július 10-én, pénteken, az esti órákban a Szinva teraszon és környékén működő vendéglátóhelyeknél - az ellenőrzésben a polgármesteri hivatal, az önkormányzati rendészet, a rendőrség, a fogyasztóvédelem, és a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai vettek részt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 15:20
Az áruházat a következő hetekben felújítják.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!