Ugrás a tartalomra

Városinfó

Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 11. péntek 20:05
Újabb parkolóhelyeket alakítottak ki a Győri kapuban. Ezúttal a Kőporos utcában hoztak létre 15 új parkolóhelyet. Az itt lakók keresték meg a terület önkormányzati képviselőjét, hogy ezen a területen is találjanak megoldást az egyre nagyobb gondot jelentő parkolásra.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 11. péntek 17:18
Rendbe hozzák, leaszfaltozzák a Jósika utcát határoló járdát az Avason. Fodor Zoltán képviselői alapjából 2 millió forintot különített el erre.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 11. péntek 15:23
Egy vállalkozás teljes munkáját lopták szét a számozott utcákban. Mintegy tíz éve be is csődölt emiatt. Ma már javult a közbiztonság a területen. A Hetedik utcában folytatódott a nyomortelep-felszámolási program.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 11. péntek 10:32
A Cserfa utca és a Mexikóvölgy utca közötti kerékpárút szakasz kialakítása kapcsán a területi környezetvédelmi hatóságnál előzetes vizsgálati eljárás van folyamatban. Az eljárással kapcsolatos kérelem – előzetes egyeztetést követően – október 31-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatalban.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 10. csütörtök 15:56
Fülöp Józsefné azt ígérte, hogy a selyemréti, az újgyőri főtéri és a bulgárföldi villamosmegállók ládáit virágosítja. Ha polgármesterré választják a járdákat is megcsináltatná, folytatná a virágosítást és fákat is ültetne.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 08. kedd 15:27
Másfél milliárd forintból fejlesztette Miskolc városa a Déli Ipari Park infrastruktúráját és a mellette lévő iparterületet. Alapvető célkitűzés volt egy jó alapinfrastruktúrával és közlekedési kapcsolatokkal ellátott terület kialakítása. Mindez elengedhetetlen abban a versenyben, amelynek győzteseként Miskolc továbbra is vonzó célpontja a beruházásoknak.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 15:19
Ötmillió forintból újították fel az Éder György utcai gyermek és felnőtt háziorvosi rendelőket. Korszerűbb lett a fűtés, kifestettek és új burkolat került a padlóra. A fejlesztés az önkormányzati támogatásból valósult meg.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 05. szombat 09:41
Újabb fejlesztések valósultak meg a Corvin utcai felnőtt háziorvosi rendelőben. A lakók kérésére a terület önkormányzati képviselője beszereltetett egy hűtésre és fűtésre is alkalmas klímaberendezést. De átalakult az elhanyagolt, gazos belső udvar is. Díszburkolatot tettek le és két köztéri padot is elhelyeztek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 05. szombat 06:55
Miskolc önkormányzata 2014-ben csatlakozott a nemzetközi Polgármesterek Szövetségéhez, ezzel városunk arra kötelezte magát, hogy az országos vállalásoknál is szigorúbb károsanyag-kibocsátási normáknak felel meg.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 02. szerda 16:14
A terület önkormányzati képviselője az érintett társasházak lakóival és vezetésével egyeztetve egy ésszerű és költséghatékony megoldással mintegy 25 férőhellyel növelte a parkolóhelyek számát. A Győri kapuban pár nappal korábban 105 férőhelyet festettek fel. Ezzel az intézkedéssel alig egy hét alatt csaknem 50 férőhellyel bővült a parkolóhelyek száma a Győri kapuban.

Programok

-
Művészetek Háza