Ugrás a tartalomra
Újfent rányitottuk az ajtót a Miskolci vendéglátóhelyekre. Amit találtunk: street food, klasszikus magyar konyha, fagyi, kávé, ebédmenü, hagyományos és virtuóz ízek.
Csütörtökön és jövő hétfőn nem lesz ügyfélfogadás - tájékoztatta szerkesztőségünket a városháza sajtó osztálya.
A szerelvényt bevontatták az MVK telephelyére, a cég szakemberei átvizsgálták a belvárosi felsővezeték-hálózatot.
Aki közlekedik, sokszor csodálkozhatott rá a legkülönfélébb lakókocsikra és lakóautókra, amelyek szép számban róják a magyar utakat is, ez idáig jellemzően külföldi rendszámokkal. Most már Miskolcon is beülhetünk egy ilyen csodaautó volánja mögé, hogy elinduljunk felfedezni a világot.
Kedden tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak. Sorozatban hatodszor is drágul a benzin és a dízel.
Ezerötszáz kilogramm ruhát, kiegészítőt és cipőt gyűjtöttek össze a szülők és a pedagógusok a Miskolci Éltes Mátyás EGYMI Tüskevár Tagiskolájában a Sulizsák Program keretében.
Legalább öt kijelölt természetes fürdőhely várja a strandolókat idén nyáron Borsod-Abaúj-Zemplénben - közölte szerkesztőségünkkel a vármegyei kormányhivatal sajtószolgálata hétfőn.
Katzenbach Andrea lett Magyarország Szépe, a két udvarhölgynek Cseh Jázmint és Horváth Alexandrát választotta a szakmai zsűri – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája vasárnap este az MTI-vel.
Vonat és személyautó ütközött Méra külterületén hétfőn kora reggel. A Miskolc-Hidasnémeti vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre és egy szakaszon pótlóbuszos közlekedésre kell számítani.
Csoboth Kevin rekorder lett azzal, hogy a skótok elleni Eb-csoportmeccsen a rendes játékidő századik percében, egészen pontosan kilencvenkilenc percnél és harminckét másodpercnél rúgott gólt.
A Grand Dance Mozgás és Táncstúdió művészeti vezetőjét születésnapja alkalmából is köszöntötték a tánciskola évzáró gáláján.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!