Ugrás a tartalomra

Letartóztatták azt a férfit, aki egy belvárosi hotel recepciósára támadt Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 12. hétfő 16:21
A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, akivel szemben egy miskolci hotelben elkövetett rablás miatt indult eljárás.
Képünk illusztráció. (Fotó: pixabay.com)

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2020. október 9-én este bement a Miskolc, Kossuth utcán lévő szállodába, ahol pénzt kért a recepcióstól. Az alkalmazott a gyanúsított kérését elutasította, azonban az továbbra is követelte a pénzt, „beugrok és elvágom a torkodat” fenyegetéssel adva nyomatékot a szavainak. Miután a sértett 500 forintot átadott a gyanúsítottnak, a férfi megjegyezte, hogy ő már ölt embert, majd távozott a hotelből.
 
A gyanúsítottal szemben rablás miatt indult eljárás. A cselekmény akár 8 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, ezért tartani kell attól, hogy a gyanúsított a büntetéstől félve a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne. Az is feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítás eredményességét, vagy újabb bűncselekményt követne el. Mindezek miatt a bíróság a gyanúsított letartóztatását 2020. november 12. napjáig elrendelte.
 
A bíróság döntését az ügyész, a gyanúsított és a védő is elfogadta, a végzés végleges.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!