Ugrás a tartalomra

Hétvégéig rendbe hozzák a beszakadt utat

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 12. csütörtök 11:13
Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, hétfőn délután beszakadt az aszfalt a Dózsa György és Fazekas utcák kereszteződésében. A MiVíz Kft. szakemberei rövid időn belül megtették az azonnali intézkedéseket: korlátot raktak ki, kiépítették az elterelést. A havária helyszíne a tűzoltóság épülete előtti sarkon, a Dózsa György utcáról érkező autós (jobb oldali) sávot érinti. Szerdán megkezdték a hiba elhárítását, ami előre láthatólag két napot vesz igénybe.

Kedd reggel elkezdték az ivóvízvezetékek, illetve a szennyvíz- és csapadékcsatorna ellenőrzését a helyszínen. A vizsgálatok kora délutánra befejeződtek – tájékoztatott az önkormányzati szakcég. Ebből kiderült: a csapadékcsatornán keletkezett körülbelül 20-25 centiméter átmérőjű lyuk, nagy valószínűséggel ez okozta a kimosódást, ami a felette lévő út beszakadásához vezetett.

A hiba elhárítását szerdán megkezdték a szakemberek, ami előre láthatólag két napot vesz igénybe. Addig a Dózsa György útról a kereszteződésbe érkező forgalom egy sávra korlátozódik.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!