Ugrás a tartalomra

Bükki borok, bükki borok, még több bükki bor – és pezsgő

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 23. csütörtök 13:10
Július 2-án, szombaton tartják a már hagyományosnak mondható BÜKK+ rendezvényét. A szervezőknek ezúttal is a Bükki borvidék megismertetése a céljuk, ám – ahogy az tőlük megszokott – tematikusan ismét hoznak egy Bükkön kívüli boros témát is az Avasra.
Fotógaléria a korábbi évek rendezvényéről

Mostani díszvendég Tüű Péter kétszeres magyar sommelier bajnok, a Champagne Master-Level "highest honors"diploma birtokosa, aki pezsgőbemutatóval örvendezteti meg minket az érdeklődőket.

Egyebek mellett Kvaszinger Pukkancs Habzóbor, Furlan Conegliano-Valdobbiadene DOCG Prosecco, Pere Ventura Primer Brut Cava, Béres Hárslevelű Brut Pezsgő, Kreinbacher Brut Classic Pezsgő és Pommery Brut Royal Champagne szerepel majd a kóstolható tételek között. 

A program során az Avasi Présház, a Csáter Apó Pincéje, a Palmetta Pincészet és Sándor Zsolt bükki borai fogyaszthatók. A megjelentek éhen sem fognak maradni, mivel jobbnál jobb harapnivalókkal érkezik a DZ BURGER. Mindeközben a rendezvény civil standjain a Szimbiózis Alapítvánnyal is megismerkedhetünk. 

Helyszín: Nagy-Avas, Csáti sor 377.
16:00 Nyitás és pezsgőkóstoló 
Zenei program:
17:00-tól Crimson Sky

Az esemény regisztrációt igényel , amit az info@terroirbukk.hu-n lehet elvégezni. További információk az eseményről ITT

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!