Mostani díszvendég Tüű Péter kétszeres magyar sommelier bajnok, a Champagne Master-Level "highest honors"diploma birtokosa, aki pezsgőbemutatóval örvendezteti meg minket az érdeklődőket.
Egyebek mellett Kvaszinger Pukkancs Habzóbor, Furlan Conegliano-Valdobbiadene DOCG Prosecco, Pere Ventura Primer Brut Cava, Béres Hárslevelű Brut Pezsgő, Kreinbacher Brut Classic Pezsgő és Pommery Brut Royal Champagne szerepel majd a kóstolható tételek között.
A program során az Avasi Présház, a Csáter Apó Pincéje, a Palmetta Pincészet és Sándor Zsolt bükki borai fogyaszthatók. A megjelentek éhen sem fognak maradni, mivel jobbnál jobb harapnivalókkal érkezik a DZ BURGER. Mindeközben a rendezvény civil standjain a Szimbiózis Alapítvánnyal is megismerkedhetünk.
Helyszín: Nagy-Avas, Csáti sor 377.
16:00 Nyitás és pezsgőkóstoló
Zenei program:
17:00-tól Crimson Sky
Az esemény regisztrációt igényel , amit az info@terroirbukk.hu-n lehet elvégezni. További információk az eseményről ITT.