Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
Miskolc TV/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 10. péntek 12:06
A Miskolc környéki földeken elkezdődött a betakarítás. Már sok helyen levágták a repcét, most a kalászosok felé indultak a kombájnok. A kiszámíthatatlan, sokszor viharos, esős időjárás nem kedvez a munkának.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 09. csütörtök 17:13
Több mint kilencezerrel nőtt a regisztrált álláskeresők száma Borsod-Abaúj-Zemplénben a veszélyhelyzet idején – derült ki a kormányhivatal statisztikájából.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. július 09. csütörtök 13:09
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerint a magyarországi pénzügyi infrastruktúrák megfelelően kezelték a koronavírus-járvány pénz- és értékpapírforgalmi hatásait, és a jelentősen megnövekvő elektronikus fizetési tranzakciókat; a jegybank az érintőkártyás vásárlások esetében a PIN-kód kötelező használatára vonatkozó, március 20-tól ötezer forintról 15 ezer forintra megemelt értékhatár megtartását javasolja hosszú távon is - mondta Bartha Lajos az MNB ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. július 08. szerda 12:41
Fellendítette a koronavírus-járvány a digitális szolgáltatások használatát, különösen a banki és telekommunikációs ügyintézést - közölte a McKinsey & Company az MTI-vel szerdán.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 08:57
A járványhelyzet enyhülésével a Holding vezetése leült tárgyalni a szakszervezetekkel, és differenciált bérfejlesztésről, valamint a béren kívüli juttatások visszavezetéséről állapodtak meg – mondta el Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója a Miskolc Televíziónak.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 11:29
Júniusban ismét havi 10 ezer fölé került a behozott használt autók száma - közölte egy használt autók hirdetésével foglalkozó portál.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 08:08
A gyümölcsök ára várhatóan még a mostaninál is jóval magasabb lehet a gyenge termés miatt, amelyet idén mindössze 500 ezer tonna körüli mennyiségre becsülnek. A kereskedők 30-40 százalékos drágulást prognosztizálnak.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. június 30. kedd 12:54
Az elmúlt ötven év legrosszabb akácméztermése várható az idén – mondta Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 08:55
Erősödött kissé a forint pénteki árfolyamához képest a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. június 25. csütörtök 14:23
Június eddig eltelt időszakában a tavalyinál nagyobb volt az érdeklődés a használt autók iránt, leginkább az 500 ezer forint alatti kocsik iránt nőtt a kereslet - közölte a Használtautó.hu csütörtökön, saját adatai alapján.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!