Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 29. vasárnap 08:26
Még meg sem épült a CATL akkumulátorgyár, mégis olyan nagy a feszültség Debrecenben, hogy beindítana egy flottányi villanyautót – persze képletesen.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. január 28. szombat 15:34
A gazdaságfejlesztési miniszter javaslatára a duplájára emeli a kormány a munkába járás kedvezményes költségtérítését - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium szombaton.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. január 28. szombat 08:42
A Tesco idén 5,7 milliárd forintot fordít az áruházakban és logisztikai központokban dolgozó munkatársai bérére, amely így a tavalyi bérmegállapodáshoz képest átlag 15 százalékkal emelkedik március 1-jétől.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. január 27. péntek 12:46
A következő években alapvető változások zajlanak Magyarországon a területfejlesztési politikában, szeretnék csökkenteni a Budapest-központúságot, és jobban bevonják a régiókat a döntések előkészítésébe és végrehajtásába - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter pénteken a Nógrád vármegyei Alsópetényben, ahol kamarai vezetőkkel írt alá partnerségi megállapodást, ami Bihall Tamás, a BOKIK elnöke szerint jót tesz a térség gazdaságának.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. január 27. péntek 13:02
Támogatja a kormányzat Miskolc Fenntartható Városfejlesztési Stratégiáját, az ezzel kapcsolatos szerződést az elmúlt hónapokban írták alá az érintettek. Köszönhetően ennek, az önkormányzat jelentős forrást nyert el arra, hogy a következő uniós fejlesztési ciklus beruházásait előkészítse.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 25. szerda 18:24
Pályakezdőként a Szegedi Tudományegyetem volt hallgatói várják el a legalacsonyabb induló fizetést és a Szent István Egyetemről kikerülők a legtöbbet, azonban 10 év tapasztalattal már a Nyíregyházi Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem áll a skála két végén - derül ki a profession.hu 104.000 fős mintáján alapuló trendelemzésén.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 24. kedd 18:09
A Monetáris Tanács kamatdöntése után lendületes erősödésnek indult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden délután, a piaci várakozásoknak megfelelő kamatdöntést követően az eurót háromnegyed ötkor 391,27 forinton jegyezték.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 25. szerda 09:27
A program célja, hogy segítse az energiaárak drasztikus emelkedésével érintett hazai vállalkozások fennmaradását.
Utoljára módosítva
2023. január 24. kedd 14:55
Kész, vége, ennyi. Ettől egyszerűbben már nem lehet bemutatni, hogyan alakulnak ki a kátyúk - írja a Magyar Közút levelében, amelyben közzé is teszi rövid oktatófilmjének linkjét.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 24. kedd 13:46
A beruházások előkészítését megalapozó stratégiák és programtervek elkészítésére eddig is nagy gondot fordított a városvezetés, decemberben anyagi forrást is nyertek hozzá. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!