Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 13. vasárnap 14:08
Immár harmadik alkalommal hamisít grafikont Veres Pál csapata, hogy megtévessze a miskolciakat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 11. péntek 16:00
Letették az Y-híd alapkövét. „Harmincéves adósságát törleszti ezzel a város, elsősorban a Martinkertvárosban és a Szirmán élők felé. Megszűnnek a reggeli és a délutáni dugók, egyszerűbben lesz elérhető a Tiszai pályaudvar és könnyen megközelíthető válik majd az új, ezerhektáros ipari park” – mondta Alakszai Zoltán, Miskolc jegyzője.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 11. péntek 15:28
Több mint 16 milliárd forintos beruházással bővíti kapacitását Miskolcon a Joyson Safety Systems Hungary Kft. – jelentették be Budapesten. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy a kormány 4,9 milliárdos támogatást ad a beruházáshoz. - A Joyson legújabb beruházása elismerés a miskolci munkavállalók felé is – mondta Alakszai Zoltán, Miskolc polgármesterjelöltje.
Forrás
minap.hu/Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2019. október 10. csütörtök 10:10
Új alumínium nyílászáró gyártócsarnokot adtak át Miskolcon. „2010 óta folyamatosan sikerült kivívni, hogy Miskolcban perspektívát, lehetőséget és távlatokat lássanak, amelyek többet jelentenek a pillanatnyi sikernél. Az önkormányzatnak ezen a téren továbbra is az a legfontosabb kötelessége, hogy hatékony lobbierővel tárgyaljon a kormánnyal és a befektetőkkel” – mondta Alakszai Zoltán, Miskolc jegyzője az ünnepségen.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. október 10. csütörtök 06:26
Jó látni, ha valaki 30-40 évre előre gondolkodik a városa kapcsán, pár év múlva tehát bekövetkezik a miskolci csoda, de az ország egész keleti részét rátesszük a világtérképre – fogalmazott Kósa Lajos azt követően, hogy egyeztettek a Magyar Fejlesztési Bank vezetőivel egy több milliárdos miskolci tőkealap létrehozásáról. A helyi kkv-k fejlődését segítenék ezzel.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. október 09. szerda 11:46
Az energiaitalokat gyártó Hell Energy Magyarország az elmúlt öt évben mintegy 95 százalékra növelte az aludobozos termékek arányát a portfóliójában, saját aludobozgyára megépítésével a cég elkötelezte magát a teljesen újrahasznosítható alumíniumcsomagolás mellett - közölte a vállalat az MTI-vel kedden.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 08. kedd 15:27
Másfél milliárd forintból fejlesztette Miskolc városa a Déli Ipari Park infrastruktúráját és a mellette lévő iparterületet. Alapvető célkitűzés volt egy jó alapinfrastruktúrával és közlekedési kapcsolatokkal ellátott terület kialakítása. Mindez elengedhetetlen abban a versenyben, amelynek győzteseként Miskolc továbbra is vonzó célpontja a beruházásoknak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 08. kedd 21:31
Hivatalos látogatáson, Miskolcon járt Orbán Viktor. A miniszterelnök személyes megbeszélést folytatott a városházán Alakszai Zoltánnal. A találkozó után Orbán Viktor exkluzív interjút adott a Miskolc Televíziónak. – Azért jöttem, mert Miskolc egy fontos város, becsületbeli ügy. Alakszai Zoltánt kiváló embernek ismerem, jó szívvel ajánlom őt – mondta a miniszterelnök a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjéről.
On
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 08. kedd 10:56
Automatizált, modern, igazi 21. századi autószalon nyílik Miskolc határában. A beruházás a tervek szerint jövőre indul és körülbelül negyven új munkahelyet teremt.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 15:28
A saját forrásból, bő félmilliárd forintért felújított épületet hétfőn avatták fel hivatalosan, az eseményen elhangzott: a megye gazdasága jó állapotban van, a helyi cégek jól teljesítenek.

Programok

-
Művészetek Háza