Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 07. péntek 09:13
Nincs politikai motivációja a döntésnek – hangoztatta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, miután bejelentette: a városok több mint 100 milliárd forinttól estek el, ebből most 23 milliárd kerül vissza hozzájuk. Miskolcra 1 milliárd 350 millió forint érkezik.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. május 04. kedd 17:40
Bihall Tamás szerint bár csődhullámmal megyénkben várhatóan nem kell számolni, a vállalkozások többsége óvatos és jövő nyárnál előbb nem is reméli, hogy életük visszatérhet a korábbihoz hasonló mederbe.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 03. hétfő 12:58
Az újabb e-lakáspályázat keretében harmincöt ingatlan találhat gazdára.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 30. péntek 17:40
A beruházást a koronavírus-világjárvány miatt tavaly októberben már felfüggesztette a cég, a kialakult helyzet miatt most még szigorúbb intézkedést kellett meghozniuk. 
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. április 30. péntek 17:27
Keresletcsökkenés, gyárleállások, elbocsátások, csőd – a járvány teljes ágazatokat sodort nehéz helyzetbe világszerte.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. április 28. szerda 11:59
A koronavírus-járvány hatására a távmunka elkerülhetetlenül a mindennapok részévé vált, azonban a járvány után a hazai vállalatok csökkenteni tervezik a távmunkát - derül ki a GKI Gazdaságkutató legfrissebb, irodaterületek adataiból készített kutatásából.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 27. kedd 15:34
85 millió forint támogatást nyert a miskolci önkormányzat. Mivel a kulturális ágazat minden egyes intézményének jelentős volt a bevételkiesése, lesz hova tenni a pénzt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 27. kedd 13:48
Igazi miskolci sikertörténetet mutat be a hétfői híradó után kezdődő Miskolci Napló. A közéleti magazin az egyik helyi vállalat eredményeiről, múltjáról, jelenéről és törekvéseiről számol be.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 27. kedd 13:44
A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) is bátran meri kiajánlani Miskolcot a befektetőknek. A modern technológiai színvonalhoz az egyetem szolgáltathatja a megfelelő hátteret, mint kutatási bázis.  
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 23. péntek 19:03
A város, a megye és a régió gazdasági szereplőit mutatjuk be minden hónap negyedik péntekjén, 18:25-től. A műsorban a pénzügyi szektor szereplői, szakértői elemzik a folyamatokat, és adnak betekintést cégük életébe. A Gazdasági Navigátor az országos trendek, központi döntések hatásait is vizsgálja. Cégvezetőket, vállalkozókat és a mindennapokban a pénzzel csak a bankban találkozó magánzókat is foglalkoztató kérdésekre kaphatunk választ. Az első adásban Kuttor Dániel elemzi az Európai Unió és városunk kapcsolatát, majd Nagy Attila Zoltán segít eligazodni a lakástámogatások rendszerében.
On