Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 21:40
A biztosítók nem jótékonysági intézmények, hanem profitorientált gazdasági vállalkozások, ezért kártérítés esetén is vigyáznak a pénzükre, annyit fizetnek, amennyit muszáj. Nem árt, ha a károsult tisztában van a jogaival, mert a különbözet a megajánlott összeg és a tényleges kárunk között jelentős lehet.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 10:53
Háborús időkben olyan költségvetést igyekeztünk megtervezni, ami az eddig elért eredményeket garantálja, elsősorban az ország biztonságát, megvédi a családokat, a nyugdíjakat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést is - fogalmazott a jövő évi büdzsével kapcsolatban a pénzügyminiszter.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 03. szombat 16:30
Miskolci olvasónk kisgépet vásárolt kerti munka végzéséhez. Mivel még soha nem használt hasonló terméket, izgatottan kereste a leírást a dobozban. Ilyet nem talált. Az üzletbe visszamenve a bolti eladó egy QR kódot tett elé, mondván, ezen éri el a leírást magyar nyelven. Ők nem tudnak adni papíralapú tájékoztatót, mert a gyártó sem küldi meg azt nekik.
Forrás
minap.hu / g7.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 12:22
Egyre gyorsuló ütemben gazdagodik Orbán Viktor családja. Míg tíz-tizenöt évvel ezelőtt a miniszterelnök családtagjai legfeljebb néhány tízmillió forintnyi céges jövedelemre tettek szert, addig mostanában rendre évi 2-3 milliárd forint bevételük van ilyen forrásból. Korábban egyértelműen az Orbán-bányák növelték a családi vagyont, az elmúlt esztendőkben azonban már a fiatalabb generáció befektetései hozzák a nagy pénzt.
Forrás
minap.hu / g7.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 12:10
Az elmúlt hetek-hónapok statisztikai adatai szinte kivétel nélkül arra utalnak, hogy a magyar gazdaság egy olyan negatív spirálba sodródik, amelynek fő közvetlen oka a kereslet bezuhanása - írja a g7.hu.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 15:27
Pénteken 2 órától rendkívüli közgyűlést tartottak Miskolcon, melynek témája a víziközmű-szolgáltatás jogainak és kötelezettségeinek a Magyar Államra történő átruházása volt.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 17:22
Átadták Miskolcon a vármegye legnagyobb kapacitású, gépesített szelektív hulladékválogató üzemét, amely újabb jelentős lépés a város és a régió fenntarthatóbbá válásának folyamatában. A projekt mintegy négy milliárd forint támogatási összegből valósult meg és évi tizenötezer tonna hulladék feldolgozását teszi lehetővé.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 11:53
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 10:28
A magyar kormány egy szerda esti rendelettel új adót vezetett be a megtakarításokra.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 08:53
A magyar szálláshelyeken 1,2 millió vendég 2,9 millió vendégéjszakát töltött el a negyedik hónapban. Viszont nem a magyarok foglalásainak köszönhető a javuló tendencia.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!