Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 12. csütörtök 11:28
Több, mint 70 milliárd forint értékben terveznek magas hozzáadott értékű beruházásokat a vezető multinacionális nagyvállalatok Miskolcon: az elkövetkező két évben a legmodernebb technológiát hozzák majd a város ipari parkjaiba.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 15:40
Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum programjának december 6-ai ülésén egy olyan munkacsoport létrehozásáról született döntés, melynek célja a munkaerőhiány csökkentése és a munkaerő-elvándorlás megállítása.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 08. vasárnap 17:42
Rangos elismeréseket adott át Varga Mihály pénzügyminiszter és Tolnay Tibor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke Budapesten, a Vállalkozók napján a Müpában.
Forrás
nor / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 08. vasárnap 13:14
Dukai Zoltán lett a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója. Egy olyan stabil, hatékony és rugalmasan működő szervezetet szeretne kialakítani, ami piaci körülmények között is megállja a helyét. Pontos adatokat még nem tud mondani, hiszen az általa mostantól vezetett intézmény átvilágítása jelenleg is tart. A 46 éves, közgazdász végzettségű pénzügyi és gazdasági szakembert - mindezek tükrében – a terveiről kérdeztük.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 16:27
Északkelet-Magyarország óriási potenciállal rendelkezik, egy igazán kreatív régió – hangoztatta pénteken Miskolcon az Emmi felsőoktatásért felelős államtitkára.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 09:10
A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsának elnöke, Kamarás Miklós László csütörtökre hívta össze a cég Felügyelőbizottságának alakulóülését, ahol megválasztották a Felügyelőbizottság elnökét, dr. Simon Gábort.
Az alakulóülésen a Bizottság áttekintette a cégcsoport gazdálkodását, működését, meghatározva saját működési szabályzatát is. Ennek értelmében a Felügyelőbizottság - a Miskolc Holding Zrt. alapszabályában foglalt vezető tisztségviselőkre vonatkozó munkáltatói jogkörénél fogva - megválasztotta a cég vezérigazgatóját, aki Dukai Zoltán lett.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 05. csütörtök 17:11
Fél évszázad a miskolciak és a környezet szolgálatában – 50 éves jubileumot ünnepel idén a MIHŐ Kft. Díjakat adtak át, a cég ügyvezetője pedig az elmúlt öt évtizedet is értékelte. Nyíri László szerint ma már az, hogy meleget szolgáltatnak, az alapvető elvárás. Ezentúl folyamatosan keresik az okos és energiatakarékos megoldásokat.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 04. szerda 11:12
A magyarok átlagosan 38 ezer forintot terveznek költeni az idén karácsonykor a Cofidis hitelmonitor legfrissebb kutatása szerint.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 03. kedd 17:01
Alapításának 25. évfordulóját ünnepelte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A rendezvényen kitüntetéseket, díjakat és elismeréseket adtak át.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 29. péntek 14:48
Az Aradi sétány lezárásáról tájékoztatták a Miskolctapolcán élőket. Az épülő élményfürdőt és a strandot egy kültéri híddal fogják összekötni. Az építés idejére a sétányt le kell zárni, a város azonban igyekszik olyan megoldással szolgálni, amelyik mindenki számára elfogadható. A munka december 2-án kezdődik.

Programok

-
Miskolc városában