Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 03. hétfő 09:41
Nem ritka, hogy egy 100 négyzetméter körüli családi házat bőven száz millió forint felett árulnak a Tokaj melletti településen.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 02. vasárnap 08:27
Az energetikai szakértő arról beszélt, miért átverés a rezsicsökkentés, és hogyan hozta magát a kormány kényszerhelyzetbe.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 01. szombat 08:56
A távhőszolgáltatás biztosításának ára sokszorosára nőtt a tavalyihoz képest. A kormányzat több intézkedést is kilátásba helyezett, de úgy tűnik, egyelőre nem tehetnek semmit.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 30. péntek 08:53
A kormányfő két hónap után jelent meg újra a a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2022. szeptember 29. csütörtök 15:57
Az infláció üteme ez év végéig, döntően szeptemberben tovább emelkedik a monetáris politika hatókörén kívüli tényezők miatt, utána jövő év elejétől lassulás várható, a dezinflációs hatások 2023 második felében erősödnek - mondta Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági előrejelzés és elemzés igazgatóság igazgatója a jegybank Inflációs jelentését bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.
Forrás
24.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 29. csütörtök 10:07
Az ország devizatartalékai kritikus szintre csökkentek, az EU-s pénzről egyelőre nem tudható biztosan, hogy megérkezik-e, így a kormány egyéb megoldásokban is gondolkodik, mert devizához kell jutnia. Róna Péter úgy tudja, a kormány képviselői nemrég ismét felvették a kapcsolatot a Nemzetközi Valutaalappal is. Kormányzati forrásunk szerint viszont az IMF nincs a képben, de Kínával folyamatos a kapcsolat, és hamarosan újabb zöld Panda-kötvényt bocsátunk ki az ázsiai országban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 28. szerda 20:25
Polgármesteri beszélgetést szervezett a helyi foglalkoztatási Paktumiroda a város vállalkozóival szerda délután.
Forrás
telex.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 28. szerda 16:23
Bár kedden brutális mértékben emelt kamatot a nemzeti bank, ez sem segített sokat a forint árfolyamán. A szerda délelőtti devizapiaci kereskedésben a dollárral és az euróval szemben is látványosan gyengült a forint - írja a Telex cikke.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 28. szerda 10:50
Eddig már csaknem 3700 miskolci család jelentkezett az önkormányzat által szeptember közepén indított LED-csereprogramra. A jelenlegi regisztrációs adatok alapján több mint 41 ezer LED izzót „hívott le” Miskolc a készletből. A regisztrációs határidő szeptember 30-a volt, de Miskolc város vezetése a nagy érdeklődésre való tekintettel kérte a jelentkezési határidő meghosszabbítását, így egy héttel tovább tart a regisztráció.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 27. kedd 09:20
Mindez 2023. májusától lép életbe, mindez pedig egy folyamat vége, hiszen ismert: az MKB-ba idén áprilisba olvadt be a Budapest Bank is.