Ugrás a tartalomra

Keressük a hónap sportolóját

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 07. csütörtök 12:50
Március 13-áig dönthetnek olvasóink arról, hogy a DVTK HUN-Therm, a DVTK Jegesmedvék, vagy Szabó Levente legyen a hónap csapata, illetve sportolója februárban.
honap_sportoloja


A Minap.hu, valamint a Miskolc Televízió Sportpercek című műsora ezentúl meghirdeti a Hónap sportolója / csapata szavazást, melyben olvasóink dönthetik el, hogy előző havi teljesítménye alapján melyik helyi sportoló, illetve csapat érdemes a megtisztelő címre.  

Szerkesztőségünk februárban a voksolásra a DVTK HUN-Therm női kosárlabda csapatot, Szabó Leventét, a DVTK labdarúgóját, valamint a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapatot jelöli. 

A diósgyőri kosárcsapat egészen elképesztő sorozatot tudhat maga mögött: a magyar bajnokságban még mindig veretlenek, az Euroliga negyeddöntőjében pedig káprázatos sikert arattak hazai pályán a jóval erősebb játékerőt képviselő francia csapat, a Villeneuve ellen. 

A DVTK frissen kölcsönvett támadója, Szabó Levente kiválóan mutatkozott be diósgyőri színekben: két gólt szerzett, ráadásul azon csapat – a Fehérvár – ellen, ahonnan érkezett. Szabó Levente összesen 3 gólt szerzett 3 mérkőzés alatt a Diósgyőr játékosaként februárban.

Harmadik jelöltünk, a miskolci jégkorong csapat februárban óriási formajavulást mutatott, sorra nyerték mérkőzéseiket, ezzel jó pozíciót kiharcolva a rájátszásra. 

A szavazatokat március 6-án, szerdán reggel 9 órától március 13-a, szerda 9-ig fogadjuk. 
 

További hírek

Olvasnivaló